Gröna augusti

Var ute och fotade lite på morgonen, med mitt telezoom, som jag i princip aldrig använder. Grejen med det objektivet är att det kan bli superfina bilder, men oftast blir det bara skit, för det är rätt jobbigt att använda. Autofokuset är helkass, så måste fokusera allt manuellt, vilket inte är min starkaste sida, speciellt inte utan stativ. Lite vind på det och det är i princip omöjligt att få någon bra skärpa. Min taktik är då istället att ta tio bilder på en gång och sedan välja ut den med bäst fokus. Funkar ibland!
 
I alla fall, hej! Det är första augusti, tro det eller ej, och mindre än tre veckor kvar tills gymnasiet börjar för min del. Hjälp! Jag är ganska taggad, samtidigt som jag tycker livet är perfekt JUST NU, alltså när jag får gå och smålängta lite. Jag är oftast som gladast när jag trivs ganska bra men samtidigt har något stort att se fram emot. Tiden innan språkresan till exempel, var jag så sjukt exalterad och spänd och pirrig och allmänt lycklig! Tycker ibland nästan mer om att längta till saker än att faktiskt uppleva dem, haha.
 
Hoppas ni njuter av sommaren i alla fall, jag är väl som vanligt mest inomhus, och blir lite irriterad på mig själv för det, men samtidigt, om jag känner att jag mår bra så, varför ska jag ändra på det? Jag har ingen lust att ligga ute i solen och pressa, eller åka på utflykter stup i kvarten, så varför ska jag? Min sommar, mina val ;)
Allmänt, Foto, Underligt | |
#1 - - Läsaren Tjolahopp:

Hej! Fin blogg
Jag tänkte skriva lit så du kan se hur en kommentar ser ut. Ha ett bra liv!

Puss

Svar: Tack för kommentaren ! Här är ett svar :)Tralalalalal

Kommentera gärna mer någon gång
Hanna

#2 - - Anonym:

Jag skriver en till, bara för att

#3 - - Hanna Hasselqvist:

Och så här ser det ut om man är signerad som Hanna