Sista dagen på första terminen

Tenta-dag! Om två timmar. Detta med eftermiddagstentor... Pluggat lite imorse men sen laddat upp med promenad, prat, panda da panda, pasta... all good things på p. Det är stöört varmt och jag har en blå klänning som jag köpte igår på second hand-butiken bredvid Ica. Har målat naglarna. Känner mig ovanligt piffig faktiskt.
 
14 januari, dagen innan uppropet. Kaffeplantan i fönstret har nu dött, och vattensprutan som står bakom har numera såpa i sig, så den kan en inte vattna blommor med. Jag var taggad och lite orolig för att gå på intro-fika, tror jag. Ser död ut i ögonen? Kände mig inte död. 
 
Just nu, 1 juni 2018. Små pelargoner i bakgrunden. Har samma örhängen, samma halsband (det åkte på efter några veckor utan, har saknat det!) och lite mer säkerhet i blicken. Fast den vacklar ibland, ska tilläggas. (Denna vecka har varit högst oklar och ångestnivåerna har gått upp och ned om vartannat. Men nu känns det bra, det är den generella trenden.)
 
Vet inte hur tentan går men har koll på datumet för omtentan, så att säga. Är så glad att jag tog mig till Lund och började plugga här, har nog inte haft en så rolig vår på länge. Tiden efter gymnasiet var så oklar och det är skönt att ha en riktning igen. Händer så mycket roliga saker hela tiden också. Kan inte fatta att jag har flera år kvar av detta!? E på g. Tacksam för att jag hamnade så bra här, i lägenheten (med Kebne) och med härliga klasskompisar. I juli flyttar jag närmare centrum (wehoo) och tror det bara kommer bli bättre och bättre! Kom ihÂg mig?
Hanna. 20 år.
Au Pair i Toulouse för tillfället.