Musiken 2018

Kul med sammanfattningar ju. Så nu kör vi
Min mest lyssnade artist 2018; Panda Da Panda. Surprise. 17 timmar spenderade vi tydligen ihop, och jag tänker; var det inte mer!? Den enda av hans låtar som kom in bland mina topptopp var dock Eremit. Jäkligt bra är den ju. Han är släppt nytt album precis förresten, tips tips!
 
De andra topplåtarna är alla originalmusik som vi använde och gjorde om i Showen under Lundakarnevalen! Haha, de gick på repeat ett tag... Sincerely, Me sjöng jag med i duett, då hette den På Egna Ben och var riktigt jäkla svängig, med dans och allt.
 
Toppgenre; Pop. ToppSUBgenre; Swedish Pop. Tydligen är det bara 611 117 andra perosner i världen som gillar den genren lika mycket som jag. Inte helt imponerad av officiella Spotify-listan dock den känns lite mossig... Fast vem försöker jag lura, älskar ju 90% av alla låtar på den :--))
 
Min andra toppartister var självklart Kent (alltid) samt Ludovico Einaudi (pluggmusiken #1), Säkert! (upptäckt vilket geni hon är i år) samt Robyn (älsk). Mesta lyssnade poddar var Morgonpasset i P3 och Lilla Drevet. Yeah, jag passar in i min generation känner jag. 
 
Här är hela listan!
Nu ska jag och mamma som hälsar på mig i helgen snart gå ut och äta (mest dricka vin kanske heho). Vi har köpt matta, porslin och hyacinter idag. Mycket nöjd. Ska nog byta om innan vi går tror jag, later! 
Hanna. 22 år.
Dokumentationsberoende psykologstudent.