Gröt i huvudet och gröna blad

Hej hörni! Idag har det känts tungt hela dagen - gröt i hjärnan och ingen lust att göra något annat än sova och möjligen kolla på film. Sovit har jag gjort nu också, en timme, sedan suttit i solen och lyssnat på morgonpasset. Också pratat i telefon med Tilde och promenerat - alla bra grejer. Oron och bitterheten har nog släppt lite men fortfarande djävulskt trött. Hate it. 
 
Tänkt på varför jag bloggar. Är ju mer som en dagbok för mig själv, ääälskar att kunna kolla tillbaka på vad jag gjort, var jag varit och hur jag mått. En influencer blir jag väl aldrig, har nu haft mer eller mindre aktiva bloggar i nio år men alltjämt ingen som läser haha... Inte för att jag gör reklam eller så, men aa, antar att det tåget gått. Kanske inte så mycket att sträffa efter heller. Känns som jag har hybris bara av att skriva det här. Jajaja.
 
Nu kan jag antingen prata om något allvarligt eller så kan vi titta på några bilder från när jag var i Genève i somras (exakt två månader sen faktiskt), och gick omkring i botaniska trädgårdens växthus och trivdes. Mm-mm.
 
D j u n g e l
Hanna. 20 år.
Au Pair i Toulouse för tillfället.