Vecka 39 - 2017

Veckan gick förbi - ganska trött på grund av sömnsvårigheter igen och har känt av något otrevligt i halsen - men också bra franskalektioner, lite öldrickning (!) och nya idéer.
 
Ögonblick från min vecka
 
Pyssel och skuggor. Alltså gillar att pyssla så mycket? Gör grejer "för barnen" men egentligen är det mer för min skull haha...
 
En middag framför Alfons Åberg! Försöker få in lite svenska klassiker på titta-listan, typ Alfons och Fem myror. Än så länge går det bra! Barnen pratar ju inte precis svenska men de verkar hänga med rätt bra i programmen, som ju är för kanske ännu lite yngre än de är - rätt språknivå tror jag.
 
Torsdagsöl! Mm-hm, hade en heemsk väg in till stan, var som att världen motarbetade mig. Först så skulle Marie ha Pilates-klass på kvällen, så kunde inte åka direkt efter middag, med Alex i Sverige. När jag väl kom iväg var de tmörkt och hyrbilen vi har atm hade slut på bensin. När jag skulle tanka funkade inte mitt kort - alltså?? Sen hade jag inte min vanliga telefon (den är på reparation IGEN) så lyckades skriva in fel vägbeskrivning - till ett gymnasium som heter samma sak som universitetet nära tunnelbanan där man kan parkera. Till siiist kom jag fram, strax efter tio. Helt slut. Men värt ändå, hängde med Marina till klockan ett :)
 
Och de har såå fint morgonljus i sin lägenhet <3
 
Vi har varit på museum och jag har provat att äta sniglar - inte så tokigt!
 
Saker jag tänkt på
 
- Barnuppfostran och pedagogik och psykologi - som vanligt. Vi provar att ändra lite rutiner kring måltider nu och jag satt och gjorde lite research i helgen i hur vi kan få till det bättre än nuvarande situation som ofta är stressig och jobbig för alla inblandade.
- Vad jag ska skicka med pappa till Sverige när han kommer nästa helg, och vad han kan ta med till mig. Måste byta ut garderoben till en lite vintrigare här (fast än så länge är det varmt ute...) ! Också tänkt allmänt på att han ska komma, vad vi ska göra, vad vi ska äta, hur det kommer vara etc etc :)
 
Tips, favoriter och annat kul
 
- Min lilla syster, på svtplay (i några dagar till!) som jag ju egentligen såg vecka 40 men whateverr... Obs triggervarning ätstörningar, men riktigt fin. Velat se den sen innan den kom ut men inte fått till det förrän nu. Tack svt!
- Vatefaireconjuguer - life saver om man pluggar franska! En app där man kan hitta aaalla böjningar av ett verb, hallelujah!Kom ihÂg mig?
Hanna. 22 år.
Dokumentationsberoende psykologstudent.