Seg på en söndag

Foton från en morgon.
 
Det är söndag och det börjar närma sig middagstimmen. Jag sitter ensam här medan familjen är och badar. Jag stannade hemma för jag tänkte ja då kan jag göra något kul och får lite egentid. Har kollat på Netflix och orkar ingenting. Men skulle nog vilja äta själv också. Har haft långt telefonsamtal idag och två igår. Det är det bästa. Nu svettas jag om fötter och händer och har på mig en uppknäppt jumpsuit - combishorts - med blommor på. Det är mors dag. 
 
Tänker på att jag småätit för mycket. Tänker på att jag borde träna. Eller sätta på musik åtminstone, för att få lite energi. Mitt hår behöver tvättas ikväll eller imorgon, det blir fettigt fort nu. Tvättmaskinen borde vara klar däruppe vid det här laget, att tömma den vore ju en annan plan. Också att laga mat. 
 
Vill börja plugga, vill ha någon som tvingar mig att göra saker. Lite ramar. Borde ju sätta upp egna ramar, schema, men är så svårt. Kanske samma om man pluggar i och för sig. Men jag har liksom ingen tydlighet här. Alls. Det har blåst så mycket idag och det är något som knarrar, slår, säkert fönsterluckorna på övervåningen. Sjukt irriterande. Men gör inget åt det på samma sätt som jag inte gör något att att jag inte gör något.
 
Jag i Barca.
Hanna. 22 år.
Dokumentationsberoende psykologstudent.