Dagarna går

Igår somnade jag på spårvagnen. Igen. Inte somnade helt men ni vet så att huvudet nickar upp och ner och låtarna spelas spelas i hörlurarna men du vet inte riktigt när en tar slut och nästa börjar. Jag har ju 34 minuters spårvagnsväg till stan och allt som allt tar det mig en och en halv timme att åka in kollektivt. Lite fortare om jag tar bilen till spårvagnen. Och mycket fortare med bil hela vägen - en halvtimme kanske. Men då ingår parkeringshelvetet som är Toulouse. And I really can't. När min mor och syster var här behövdes en extra TIMME inne i stan innan vi lyckats parkera rätt och riktigt, i ett supertrångt parkeringshus med avgift. Så mycket transportkrångel den helgen, orkar knappt gå in på det. Det involverade stopp i kollektivtrafiken och dubbla Uber i alla fall.
 
Tänker på hösten hösten hösten. Krånglar med barnen. Skrattar med barnen. Imorgon ska jag på utflykt med Nounou och ha min sista franskalektion på dagtid, sedan blir det kvällskurs nästa vecka. Jag göra yoga varje dag. Ikväll kanske vi ska äta tacos (hoppas!). Borde köpa nya kläder kanske. Det blåser (typ) storm ute idag. 
 
Midsommar har firats. Svenskaste jag varit med om typ haha, så himla konstigt. Min ålder passar inte in nånstans känns det som, skandinaviska föreningen lockar liksom inte mycket unga vuxna (herregud vuxen? nja) utan mer barnfamiljer och sambo-par och sånt. Att sjunga snapsvisa med dem kändes liksom som att sitta med sina föräldrar. No offence! :)
 
Nä nu orkar jag faktiskt inte skriva mer för stunden. Tog massa kraft bara att få ihop detta. Här får ni lite bilder istället. Hejhopp. 
 
På utflykt med syster mamma, barnen och Alex. Too hot.
 
Me and sis.
 
Så god mad från restaurangkväll när mamma och Tuva var här! Mm-mm vegetarisk tallrik is the best tallrik.
 
Är de släkt eller...?

Vin chips och filt - vi satt utanför deras airbnb-vandrarhem och pratade i natten. 
 
Midsommar!
 
Ännu en röstningsomgång och jag i bilen dying from heat.
 
I förrgår - lunch, Maxou med blommor (sååååå fina) och fika med Marina (psykolog från Brasilien som går samma språkkurs som jag) i stan. Scones! 
Hanna. 20 år.
Au Pair i Toulouse för tillfället.