Vecka 4 - 2017

Ännu en jobbvecka har passerat. En ganska bra, lugn en. Har funderat över mat och lyckats ta mig till Huddingehallen för träning. Jobbade halvdag både torsdag och fredag vilket var skönt, fast känns lite konstigt att börja klockan två - vad gör man med en hel förmiddag liksom? Hållt mig sysselsatt i alla fall. Och! Har bokat tågbiljetter till Göteborg i februari - Tilde here we come :)
 
Ögonblick från min vecka
 
Tisdag kväll - matlådor in the making. Restris, grönsaker, halloumi - bara att steka på, gärna med kikärtor och ägg också, något jag glömde denna gång. Men väldigt bra lunch med lite sötsur sås till!
 
Fredag (veckan går fort!) och lite Spotify samt Svtplay med Johannes. Zara Larssons nya var en besvikelse. Men gift vid första ögonkastet levererade!
 
 Later that same evening - öl och prat! Var supertaggad på att gå ut faktiskt, bara vanlig hederlig ölning. Att hitta bord klockan elva, fredag en löningshelg - inte det lättaste. Men vi lyckades!
 
På lördagen vaknade jag hos Lisa och dagens stora projekt blev att skruva på sängben på hennes säng. Ett gick dock sönder, så vi fick stabilisera med lite pockerböcker. Händigt!
 
 Och fredag kväll blev det bio - La La Land med mamma och Tuva. Mer om den nedan :)
 
Precis nu har jag detta framför mig! Woww such goodies. Väntar på att Johannes ska dyka upp också så vi kan se "love happen" i Gift vid första ögonkastet - Australien :)))
 
Saker jag tänkt på
 
- Veganism har jag tänkt en del på. Såg dokumentären Food Choice på Netflix och även om den inte var det bästa jag sett så fick den igång tankespåren igen, om vad jag äter och varför. Jag har ju slutat med kött för ett tag sen, men äter fortfarande ägg och mejeriprodukter. Vi får se om jag trappar ned på det ännu mer...
 
- Min bloggning - haha hörni, det enda jag skriver nu är ju dessa veckosummeringar. Ska försöka komma igång på riktigt men så länge tänker jag att det här är bra bara för att ha nånting! Men det händer inte så mycket just nu, och världen är januariful, så vet inte riktigt vad jag ska skriva. Ser dock fånigt ut med bara dessa summeringar, så ska verkligen försöka få till något i veckan!
 
Tips, favoriter och annat kul
 
- La la land! Såg den som sagt igår och gud så härlig - romantisk musikal med mycket av det goda - cheesy, vacker att titta på och bara allmänt härlig! Beskrev den precis efteråt oms en överfylld godispåse med allt gott - efteråt kanske man inser att man åt lite för mycket, men oj vad värt det det var!
 
- Scrapbooking-isch. Jag har en liten bok där jag skriver upp saker för framtiden så som recept, lägenhetsplaner och inspiration jag hittar i olika tidningar, lite klippt och klistrat. Den blir faktiskt väldans fin, och förhoppningsvis går den att använda till något i framtiden också, mer än att titta i och minnas tillbaka. Kanske kommer ett helt inlägg på den?
 
- Skörheten på Svtplay.  En svensk dokumentär om panikångest och depression, som kändes väldigt äkta och nära. Den är full av frågor och kanske några svar, om sökandet efter var ångest kommer ifrån och varför vissa kan fyllas av så negativa känslor och tappa livslusten. Väldigt fin, men kanske lite jobbig om man genomgår något liknande. 
Hanna. 22 år.
Dokumentationsberoende psykologstudent.