18 år och en dag-ramble-grej

Såhär har jag sett ut idag. Iklädd ny tröja och skjorta i en mysig kombo, med halv avskavt silvrigt nagellack och håret uppsatt i någon form av knut. Känns bra.
 
Jag fyllde myndig igår. 18 år. Har inga bilder från det än dock (men hoppas inom kort), till skillnad från resten av jullovet. Massa granbilder och snöbilder etc etc. Har inte riktigt orkat göra några snygga inlägg. Nu har dessutom min Mac dött så måste göra allt från min pc istället. Inget problem egentligen alls. Men ändå.
 
Gjorde en superfin tårta idag, se nedan (alltså blogg.se's funktion att infoga bilder direkt från instagram är ju GENIAL)
Blåbärs- och chokladtårta toppad med marsipanrosor, hallon, blåbär, physalis, grädde och lite krossad daimchoklad. Oh yes. Nu sitter jag och lyssnar in mig på Sakarias på Spotify (liksom, älskar ju Lorentz så ger brorsan en chans) och tänker lite på imorgon. Sista jullovsdagen. Ska jobba och borde även plugga, träna, samt gå till banken. Shit vad roligt sätt att spendera sista dagen innan skolan börjar igen!! Jaja.
 
Hur känns det att vara 18 då? Tja, inte så stor skillnad. Men jag beställde en drink igår, helt lagligt, och det kändes ganska coolt. Har också hela ansvaret för min ekonomi nu, apparently. Behöver få lite koll på det där känner jag. Men ja, känns ändå lite annorlunda, som att en del ursäkter man har för att inte göra grejer har försvunnit i och med att hindrena också gjort det. Fast det är mest bra såklart. Äsch vet inte riktigt vad jag snackar om nu. Ganska trött. Tänker i alla fall utnyttja min ålder när vi åker till Polen och sen Frankrike senare i januari. Och så vill jag jättegärna dra till England i sommar! Och gå på festival kanske? En dag? Kent kommer ju till Bråvalla så vore lite kul att åka dit bara för att se dem faktiskt. Jag menar, måste ju leva upp till mina Kent-tröjor nu haha... Dags att avsluta det här inlägget nu, puss och kram.
Hanna. 22 år.
Dokumentationsberoende psykologstudent.