2013

Det är början av 2014 och imorgon fyller jag 17 år. Mymy, tiden flyger. Tänkte göra någon form av mini-årsresumé (?) av 2013, here we go!
 
- Året startade med musikalen, som var något av det roligaste jag gjort i mitt liv. Så mycket hårt jobb, svett, musik och GLÄDJE!
- Flera saker hände med mitt hår whoops fick visst lugg (hm) ich senare ombre (funderar på att göra om det!)
- Besökte Kungsträdgården när den var som vackrast, wow!
- Var på Ryd både med och utan snö. Firade både påsk och midsommar där!
- Fick en ny, turkos/grön/blå cykel!
- Förstod vad feminismen är för något och varför den behövs.
- Såg West Side Story på Stadsteatern.
- Gick ut grundskolan med bra betyg och grät som aldrig förr (inte pga betygen dock). Hade även "bal", vilket inte var lika sorgligt!
- Blev beroende av youtubers (främst brittiska, men även svenska, australienska, italienska, sydafrikanska och amerikanska yesyes kalla mig internationell).
- Sommarjobbade på fritids.
- Red islänningar för andra gången i mitt liv!
- Gjorde utflykter med mamma och Tuva, till fina naturställen med vitsippor och våtmarker.
- Gick på konserter; FUN., The Script, Loreen och såklart Kent + Winnerbäck + Robyn på Tele2 Arena!
- Började på Globala gymnasiet!
- Var på min första begravning. Vila i frid, mormor ♥
- Gick på två demonstrationer, båda för klimatet.
- Letade extrajobb förgäves och jobbade på en julfest.
- Började titta på Teen Wolf.
- Läste massa bra böcker och såg massa filmer! (The Fault in Our Stars, Catching Fire, The Perks Of Being A Wallflower, Divergent, The First Time, alla HP-filmer och en massa som jag inte kommer ihåg.)
- Vloggade en del, försökte i alla fall! Gjorde även en julkalender, sugen på att göra något liknande igen, men med lite mer tid och planering kanske haha.
- Gick Lucia-tåg på en fest istället för med Södertörn.
- Såg julen komma till Stockholm och Söder!
- Träffade språkresekompisar flera gånger, mest i Stockholm men åkte även till Karlskrona! Förutom Karlskrona besökte jag även Västerås, Linköping och Finland.
 
Sammanfattningsvis var det ett bra år, kanske var den första halvan mest händelserik och spännande, hösten blev mest plugg faktiskt...
 
 
2014 hoppas jag blir ett år med John Green-böcker (och film!), resa till Göteborg, planering av utlandsår, bra betyg, extrajobb, pianospelande, lyckat besök på Harry Potter-utställning i Norrköping, ny musik, nya (och gamla) vänner, klimatagerande, foto och film. Det har börjat lovande, redan hunnit med en resa. Har dessutom en ny mobil som lyser upp vardagen lite extra, istället för snön som aldrig kom liksom. Gott nytt år!Kom ihÂg mig?
Hanna. 22 år.
Dokumentationsberoende psykologstudent.