Lite lättare

Ibland får man faktiskt ta till lite drastiska åtgärder för att må bättre. Idag var inte en så bra dag för mig, bråkade med mitt huvud och allt kändes helt enkelt skit. Men på eftermiddagen klippte mamma mitt hår och resten av dagen kändes bara mycket lättare och bättre och jag känner mig mycket mer nöjd med mig själv plötsligt. Har varit trött på mitt hår ett tag nu, så slitet och så... mycket.  Nu är det precis lagom, tycker jag. Vet att jag är väldigt bortskämd med mitt hår, men tror ändå att jag någon dag kommer att klippa det ännu kortare. Föreställer mig ibland känslan av att bara ta en sax (eller till och med rakapparat??) och bara köra. Wow, vad häftigt. Vet inte om jag skulle passa i så kort frisyr, skulle nog känna mig lite naken i det, men ändå fri på något sätt. Känner mig fri just nu i alla fall...
 
Vet att jag inte blir glad på heltid för att en och en halv decimeter hår försvunnit, men det har i alla fall gett mig lite tillfällig lycka. Nu är det dessutom lov och jag kan göra lite vad jag vill och träffa fina människor, vilket jag ska göra i veckan! Ska försöka att också ta tag i de saker som ligger och maler i mitt bakhuvud hela tiden, typ låtskrivandet och plugget inför nationella. Om jag bara kommer igång med det borde det funka, så slipper det gnaga i mig och ge mig dåligt samvete.
 
Längtar faktiskt till sommaren. Har inga supermegaplaner, men satt upp några "sommarlöften";
  • Bli brun. Och med det menas att jag ska vara utomhus i solen tillräcklgit mycket för att få färg, inte ligga och steka bara för att, för jag gillar knappt att sola. Men senaste somrarna har jag hållit mig inomhus så mycket att jag känt mig som något av en vampyr.
  • Spela fotboll. Ska fan utmana mina problem med bollsporter och pressa mig själv lite. Är så himla obekväm och känner hur det förstör för mig själv, så ska försöka bättra på mitt självförtroende lite och ha roligt under tiden.
  • Utforska nya ställen. Behöver inte vara långt bort, har en känsla av att jag komemr hänga i Stockholm mer än vanligt och kan ju då passa på att bekanta mig med stan och kanske lära mig hitta lite bättre, vore trevligt. Utflykter och äventyr med vänner sökes! :)


tilde    ï     ï  

JAG kan ställa upp som en efterfrågad vän i sommar!
:-)

Svar: Greeeejjt (y)
Hanna Hasselqvist


Kom ihÂg mig?
Hanna. 20 år.
Au Pair i Toulouse för tillfället.