Ett steg i taget

Samlar krafter just nu. Sista ansträngningen i skolan, sista dagarna. Alla pratar om avslutningen och "balen". Snart är det över. Två veckor kvar.
 
Min ork går upp och ner. Något ganska fantastiskt är i alla fall att jag börjat springa? Har gjort det tre gånger nu på en vecka, ganska otroligt. Har även dragit ner helt på småätandet, inte så att jag inte äter godis och kakor, men nu gör jag det bara lite i samband med måltider, och inte hela tiden. Jag vill inte officiellt klassa mig som hälsosam än, men det är i alla fall en bra början! Tror det är väldigt bra att känna sig lite stolt över sig själv, för att hålla kvar motivationen. Så jag tänker känna mig stolt, och fortsätta så!
 
När den här veckan är över har jag inget mer att oroa mig och stressa för i skolan, nästa vecka är tre dagar varav en är orienteringsdag, och veckan efter är det bara utflykter, städning, avslutningsfest och så skolavslutning. Crazycrazy. Det som är kvar att ge järnet på är ett teknikarbete, religions-förhör och så min ryggsäck på slöjden. Borde kunna fixa allt rätt hyfsat! Taggad på att se betygen sen faktiskt, vet att jag höjt mig lite... :)
Hanna. 22 år.
Dokumentationsberoende psykologstudent.