Vem är HQNEY?


Jag heter Hanna Hasselqvist. Jag är född den femte januari 1997 och är därmed 20 år. HQNEY har funnits sedan mars 2010 och namnet kommer från min mammas smeknamn på mig (Honey, Hunny) med en liten twist, nämligen Q:et från mitt efternamn. Tyckte det såg coolt ut helt enkelt! Det började som en fotoblogg men har nu mera utvecklats till multimedia och vardag.
 
Jag tog studenten 2016 och har sedan dess jobbat i butik och i olika receptioner. Jag är också något av en trädkramare, halvt besatt av att källsortera allt jag kan och skulle aldrig slänga skräp på marken (om det inte är typ frukt för det kan ju komposteras!). Annars är jag just nu ganska inne på psykologi. Gillar att analysera mina vänner och mig själv :) Kanske går vidare och pluggar det tids nog, men just nu har jag fokus på att jobba och komma iväg som au pair till Frankrike!
 
 
Jag är väl annars en rätt vanlig tjej. Bor tillsammans med min familj (mamma, pappa, yngre syster Tuva) och våra två katter Saga och Nilla. Har kontaktlinser och smink. Pratar, surfar, oroar mig. Sjunger, promenerar, dricker te. Läser ändlösa twitterdebatter, suckar åt sexismen i samhället och försöker komma på ett sätt att engagera mig som passar mig själv (det går sådär).
 
Jag fotar med en Sony Alpha 330 och filmar med en Canon Powershot SX210. Drömmer lite om att ha en digital systemkamera som kan filma, men vi får se. Undrar ni något annat är det bara att fråga! Ni hittar mig på andra sociala medier med samma namn; @HQNEY. Länkar finns även uppe i menyn.


Anna    ï     ï   http://annasfoton.blogg.se/

väm??:P

Katarina Eneris    ï     ï  

Hej Hanna!Vilken fin sida du har!Vänliga hälsningar Nina

Alice<3    ï     ï  

Har bara en liten fråga nu va, hur många läsare har du? :-)

Valle    ï     ï  

Fin blogg thihi <333

Svar: men taaack <3
Hanna Hasselqvist


Kom ihÂg mig?
Hanna. 20 år.
Au Pair i Toulouse för tillfället.