Textextext

Ojojoj nu åskar det där ute, vågar inte sitta vid datorn då. :O Vi läste faktiskt om bränder och sånt idag iskolan, så det är kanske lite därför. :P På måndag ska vi till en brandstation.

Imorgon är jag ledig, eftersom vi var i skolan igår kväll. Dessutom är det ju Valborgsmässoafton då också! Ojojoj (igen) redan? Asså tiden går bara fortare och fortare, man hinner knappt fira nyår förrän man närmar sig slutet av läsåret och sommarlov.

Har lust att bara skriva lite mer, så jag gör det, så får ni läsa om ni vill, annars kan ni kolla vidare i nya inlägg på bloglovin' eller vad ni nu gör.

Blir så förvirrad ibland, filosoferande, funderande, deppig, orolig, rädd, ja ni fattar.
Funderar över livet sådär, vad man ska göra med det, varför allt är som det är och varför jag är just jag och inte nån svältande pojke på exempelvis Haiti?

Antar att jag inte är ensam om såna tankar, men jag bara undrar om det finns någon som vet svaret?


_________________________________________________________________________________________________

3/4 katter är ute nu, det åskar regnar är grått men lyser och är varmt. 
_________________________________________________________________________________________________

Hade på mig randig tunika/klänning idag, men vid frukosten fick jag tre fläckar på den utan att märka det. Märkte det först i skolan.

Paparazzi-dag var det alla fotade alla och blev irriterade. Och sen var det kaos också.


Det vräker ner nu. Verkligen. Mamma ropar på katterna men dom kommer inte, vågar sig väl inte fram från sina gömställen.

Imorgon: Fota med Anna. Hade tänkt vårtema men det ska nog regna imorgon också så får kanske ändra.Ledsen för konstigt inlägg men så blir det ibland. Kram ♥

Måste städa.

Himlen är rosa nu!Kom ihÂg mig?
Hanna. 22 år.
Dokumentationsberoende psykologstudent.