Nattankar

Klockan är kvart i fyra på morgonen och jag sitter och skriver ett blogginlägg. Heja. Gav upp mina sovförsök totalt. Har käkat en macka med cashewkräm. Gott. Mår nästan lite illa av trötthet. Och har haft en och samma låt fast på hjärnan i timmar nu, den vi dansade till om och om och om igen under eftermiddagen. Jag är med och spexar nu. Sjukt kul är det! Är del i en trio på scen, så vi gör allt tillsammans. Aahh galet taggad! Kanske därför jag inte kunde sova. För uppskruvad. Eller så var det dagens stora koffeinintag som gjorde det. Kanske båda.
 
Har i alla fall haft en bra vecka, bra helg. Projektarbete i skolan där vi fått utforma en egen forskningsfråga, leta försöksdeltagare och nu ska skriva rapport om våra resultat. Vi har testat arbetsminne, digit span närmare bestämt, under olika förhållanden. Mycket spännande. Utöver det har jag spexat, som sagt, tränat och faktiskt haft en lördag utan något inbokat, där jag bara kunde känna efter vartefter dagen gick vad jag ville hitta på. Himla bra med såna dagar. 
 
Sedan var jag på begravning i veckan också. Det var lite mindre roligt. Men fint. Min farbror gick bort för snart tre veckor sedan. Jag skrev ett helt inlägg om det men sen kändes det för nära. Kanske publicerar någon annan gång. Jag har i alla fall tänkt mycket på liv och död och saknad. Fick spendera lite tid med mina föräldrar också, och träffa andra släktingar. Även om det var under sorgliga förhållanden så var det fint att se dem. 
 
Nu krånglar bilduppladdningen. Jag tänker på mat. Vill steka pannkakor av kikärtsspadet jag har i kylen. Kom ihÂg mig?
Hanna. 20 år.
Au Pair i Toulouse för tillfället.