Sommar hemma och matsvammel

Överst dagens bästa vy, vid Årsta Havsbad. Nedan den en fantastisk basilikakruka och lyxig midsommardagsfrukost hos Ellen.

Jag har återvänt. Är hemma. Ja, det har jag ju varit ett tag. Saknar Lund lite nog. Det är bra att vara här men jobbigt också. Jag har omorganiserat i köket och hittat tillbaka till bästa platsen i soffan, där jag sitter mesta tiden jag är hemma. Jag har varit på utflykt till Hagaparken och Bagarmossen, Grödinge och Årsta Havsbad. Storstockholm är stort. Det har varit en bra vecka ändå. Jobbet går bra, jag trivs med att besöka tanter och hjälpa dem med diverse grejer. Midsommar var trevlans med buffé i storladan och grillning på kvällen. 
 
Är ganska låg ändå. Ska gå och kika i kylskåpet snart, laga nån mat kanske. Mat alltså. Har mycket att säga. Vegansk mat. IBS. Vikt. Tid. Pengar. Nytta och nöje. Det är ju en stor del av livet ändå. Har en liten bok jag skriver ned recept i ibland. Fina bilder. Bokmärker recept i två mappar i webbläsaren. Sött och salt. Buffémats inspo hittas bra på bloggar och matmagasin från Ica eller Coop. En favorit är smördegsknyten. Veganskt och alla gillar't. Dessutom enkelt. -mmm. Jag spenderar en del tid i köket ibland, när energin (eller pressen) finns. Måste ha ett mål med matlagningen för att det ska bli av. Just nu har jag inget mål och inget driv. Åh, det känns som att tankarna glider ifrån mig. En timme har jag suttit med det här inlägget uppe. Blir bara distraherad av allt runtomkring. 











Kom ihÂg mig?
Hanna. 20 år.
Au Pair i Toulouse för tillfället.