Nystart i Lund

Hej kompisar. Här sitter jag i köket och äter sötpotatisgryta med pasta (konstig kombo). I lägenheten jag delar med en annan student. I staden som är planerad att vara mitt hem i fem år framåt. Oh my my my, som Troye skulle ha sagt.
 
Kom hit igår efter en joobbig tågresa fysiskt, även om den bara var fyra timmar. Kroppen var inte alls i balans. Väldigt trött. Idag är det bättre, även om en natt på gummimadrass sällan är det bästa för god nattsömn :--)) Imorgon kommer min säng! Imorgon börjar också plugget, även om det redan i eftermiddag anordnas en liten startup/fika för oss nykomlingar på psykologprogrammet. Känner en antydan till fjärilar i magen för att gå dit !
 
Det har varit en lite stressig vecka för mig, mycket att tänka på. Nu är jag ensam här i lägenheten i någon timme och det är skönt, tyst, lugnt. Tog mig lång tid att handla laga mat, även om storhandlingen får vänta till CSN kommer. Nu ska jag äta klart, städa köket och försöka hinna med ett litet yogapass kanske innan jag promenerar in mot universitetet. Wish me luck! Kom ihÂg mig?
Hanna. 20 år.
Au Pair i Toulouse för tillfället.