Tisdagstankar

God tisdag. Har precis ätit frukost och sitter och känner mig förkyld vid köksbordet. Coming up är lite repetition av personlighetsteorier som vi ska ha en gruppredovisning kring idag. Försöker att inte tänka på att det faktiskt ska bli en redovisning. Ikväll ska jag på visning av en dokumentärfilm, The Work, om män som går i terapi i ett fängelse i Kalifornien. Ska prova att träna innan dess också. Imorgon ska jag bli blodgivare, igen. Håller igång, med andra ord.
 
Såg dokumentär med Hédi Fried igår, överlevare från Förintelsen. Vad ska vi göra, hörni? Ska en bli kommunist ändå kanske, engagera sig i någon typ av kamp. Men vill ju hitta något jag tror på. Ni vet. Skriver samma sak om och om igen. 
 
I helgen var jag hemma i Huddinge och i Stockholm. Gick på Abba-museet. Gick på Tuvas klass vernissage. Grät lite. Det var fint. Konstigt att vara hemma men att inte vara hemma samtidigt. Bor ju inte där. Har inte gjort det på ganska länge.
 

Superglad bara

Man ska komma ihåg de lyckliga stunderna och idag (och igår!) har bara allt varit så bra. Kan typ inte fatta att det här är mitt liv nu? Hur gött kan en människa ha det? 
 
Gjort idag;
sovmornat 
cyklat
brunchat
handlat
planerat
seriat
napat
yogat
käkat
brädspelat
pr3guldat (på svtplay)
 
Och med det säger jag godnatt, imorgon blir det äventyr till Malmö!

En taggad första vecka

Januari är en ful månad. Men allt är så bra för mig just nu. Är taggad på allllllt. Vi har precis öppnat våra kursböcker och börjat ha riktiga föreläsningar. Om psykologi. Om det professionella samtalet. Det är så spännande! Antar att jag är i någon typ av smekmånad.
  
Har skaffat cykel. Gör matlådor. Goda frukostar. Läser. Läser lite mer. Ikväll blir det dock annan aktivitet för faddrarna ordnar hemmafest. Hmmm undrar om man lyckas gå dit med någon eller solo...!
 
Gett mig själv tillåtelse att vara ensam också, tänker att kompisarna kommer. Alla känns trevliga och öppna, men man blir lite trött om man ska "jaga" sällskap hela tiden. Jag känner mig rätt stabil ändå. Till fikat i söndags var jag till exempel en av de första där, men också först därifrån ¯\_(ツ)_/¯
Hanna. 20 år.
Au Pair i Toulouse för tillfället.