Utmaningarnas vecka

Från Lundakarnevalens upprop förra söndagen.
 
De slutar aldrig, utmaningarna! Hela tiden i Frankrike var ju en enda lång prövotid och fasen, den fortsätter. Men det är spännande utmaningar här. Denna vecka har jag
1, haft samtalsträning
2, gjort dansaudition (inte dansat seriöst sen jag var femton typ D:)
3, gått på nytt zumbapass (med kooomplicerade koreografier)
och imorgon ska jag 4, på scenaudition för teater och sång! Med en scen jag skrivit ihop själv! Help
 
Solig vinter har det varit denna vecka, såå härligt!
 
Samtalsträningen var nog det mest givande. Vi var två och två, med en samtalsledare och en samtalsperson ("klient") som hade förberett en personlig upplevelse/ett problem de ville prata om. Bara vi två, i ett rum med mikrofon och kamera och resten av gruppen i rummet bredvid, följandes samtalaet på en tv-skärm. Sjuuukt läskigt! Zonade ut flera gånger och fick koncentrera mig för att ens stanna kvar i rummet. Och så fick vi feedback efter och kolla igenom inspelningen. My, my, my, vad har jag valt för utbildning?? Spännande i alla fall.
 
Äta bör man ("mannagrynsfusk" och panerad tofu med tillbehör)
 
De båda auditionsen (?) är för övrigt till Lundakarnevalen, så kanske kommer jag att få vara med i en föreställning där. Annars hittar jag något annat att sysselssätta mig med, inte hela världen faktiskt! Blir nog bra hur som. 
 
En frukost och en kvällsöl. Nu är pengarna slut ¯\_(ツ)_/¯
 
Nu ska jag gå och duscha och sen laga middag (med andra ord värma på tomatsoppa) och sen kanske nöta lite mer Holt inför tentan på onsdag. Puss och kram!Kom ihÂg mig?
Hanna. 20 år.
Au Pair i Toulouse för tillfället.