För tidig mens och för tidig helg

Ful kylskåpsbild.
 
Fredag. Är på så otroligt dåligt humör. Bara kännt mig seg och deppig och trött och arg. Var vid biblioteket klockan nio för att skriva på min dumma hemtenta om vetenskapsfilosofi. Har kört fast. Så babblade ihop lite ord som jag nog får radera sen. Sen fick jag mens, som en liten helgpresent. Taack! Kul!! Så taskigt när den kommer tidigt, när det blir en trend hinner man ju få mens fler gånger än nödvändigt. 
 
Ful spegelbild. Redo att kasta in handduken så att säga. Men har fullt med grönsaker i kylen nu!
 
Så, bestämde mig för att ta helg tidigt också. Haha skiter i den där hemtentan. Åkte hem och låg i sängne en stund, lyssnade på podd. Cyklade sedan och handlade (CSN idag!!!) på stora Ica, där jag inte varit förut. Det är en liten bit bort men mycket bättre utbud än nära Ica. Både en kasse och min jacka sprack när jag packade ner varorna. Vinglade hem på cykeln och svettades som ett träningspass. Fick nån stresshuvudvärk. Men nu är jag hemma och har packat in all mat och det känns lite bättre. Äter en delicatoboll och dricker saft och borde nog läsa om forskningsmetodik men de borrar i lägenheten ovan så vet inte om det kommer kunna gå att koncentrera sig. Vi får se.
 
♥♥♥
Planerat att laga tacos, palak paneer, nån nudelwok, sötpotatis i ugn samt vitkål vitkål vitkål (har typ 1kg i kylen)

Basic kvällsinlägg om vad jag gjort och ska göra

Hey. Fredag kväll och jag gör mig redo att sova. Tänkte bara skriva några rader. Har fått plats i scenensemble till Lundakarnevalen! Riktigt kul :)) Har också tänkt på politik och religion denna vecka. Gått på debatt om asylpolitik. Skrivit en bra tenta. Tränat. Lagat mat. Gjort veganska semlor. Postat in försäkringsgrejer till Paris. Sneglat på sommarjobb. Saknat min familj en aning. Börjat läsa om vetenskapsfilosofi. Det rullar. I helgen blir det lagom med plugg, städning, kanske cv-putsning och begränsad matinhandling pga nu är det en vecka till csn. Ska dock gå på en spex-föreställning av Anastasia imorgon kväll, pepppp! Puss och godnatt ♥

Balance

Äckligt nöjd med allt idag. Gjorde audition imorse och det gick bra - spelar nästan ingen roll om jag kommer med eller inte, är nöjd med min prestation. Sedan gick jag till biblioteket och pluggade flera timmar med avbrott för att käka kall tomatsoppa ute i kylan. Väl hemma avslutade jag dagens plugg och min 22 sidor långa begreppslista <333 
 
Planerade mat och gick och handlade. Lagade risoni med ärtpesto och tzay. Åt. Har nu precis yogat. Balance, hette passet och jag känner mig balanserad. Och det en söndag innan tenta! Älskar struktur och energi i kombination :)
Hanna. 20 år.
Au Pair i Toulouse för tillfället.