Skum-mask och balshopping (vintrigt bakslag också)

Okej. Så jag kanske vaknade upp till snöblåst imorse. Jag kanske väntade i telefonkö till Postnord i en timme för att sedan missa samtalet när de väl ringde upp. Mitt skosnöre kanske gick av när jag skulle knyta. Men - det goda humöret har hållit i sig? Glad och taggad, i alla fall nu, här till kvällen. Kanske beror på min skumma ansiktsmask jag applicerade för nån timme sen?
 
Who would win? Jag imorse vs jag ikväll.
 
Mina plantor har nästan dött och jag har dubbeltenta och inlämning i veckoslutet. Trots detta spenderade jag tre timmar med att leta balklänning och skor på stan idag. Var inne i tio affärer och pratade typ med personalen i alla. Decisions, decisions... Men blev nöjd till slut! Gaahh så kul att få känna sig fin nån gång ibland. På torsdag är det karnebalen och då blir det klackar och långklänning minsann. Teasar min klänning litegranna här nu men skulle vilja lägga upp färdigstylad look sen. 
 
Har nu också färdigställt min långa begreppslista till torsdagstentan, så unnar mig lite "fri datortid". Inte tränat än denna vecka men imorgon ska jag nog gå på en engångskurs i Swing dance!!!! Hur kul? Kolla liksom! Woww


Josse    ï     ï  

<333 Det låter så KUL!!


Kom ihÂg mig?
Hanna. 20 år.
Au Pair i Toulouse för tillfället.