En dag i Zürich

Frukost i Zürich. Kvällen innan hade vi försökt gått ut men blev för trötta och otaggade (kanske mest jag, men det var svårt att veta vars man skulle ta vägen också), så vi gick hem för att kunna gå upp tidigt istället. Älskar mornar! Och vi gjorde vegansk frukost! Gott och hurtigt (eh vi gjorde även yoga??)
 
Off to explore! Vi gick mot vattnet, en stund genom en lång gåtunnel. Väldigt fin stad att promenera i faktiskt (fler bilder i det andra Zürich-inlägget). Vi hann även stanna till och äta halv lunch - pannkaksgrej med goda grejer på (tog ingen bild..!?)
 
Hittade öl också, medan vi funderade över vår budget. Såndär citronöl var det, ni vet som är typ läsk typ öl. Namnam
 
Mycket fototillfällen (fixade ny profilbild till Josse härifrån!)
 
O t r o l i g t  vackert vid sjön, blev helt lycklig i själen. Bergen i bakgrunden, mmm...
 
Vågade fråga turist om han kunde fota oss efter att han bett oss ta bild på honom... Det ä svårt sånt tycker jag.
 
Vi badade där ingen annan badade - mitt i city bland folk som lapade sol och matade svanar. Busigt! Jag var inte så taggad först men Josse ville bada och föreslog att vi skulle gå tillbaka till den mer badvänliga halvan av sjön, men jag vägrade verkligen promenera mer så jag klev demonstrativt ned i vattnet ändå :) Sen gick vi ändå jättelångt för matbutikerna stängde tidigt och vi åkte fel med spårvagn etc etc...
 
Cafét mittemot vår lägenhet, hur fint?? Hann tyvärr aldrig äta något där, om vi hade haft en dag till kanske. Vi gjorde en sallad på kvällen och åt ute i närlgigande park, innan vi packade ihop för TIDIG avfärd mot Europa Park i Tyskland morgonen efter. 
 


Anonym    ï     ï  

Mmm VILL BADA och bli lycklig i själen<3333

Josse    ï     ï  

⬆️

Josse    ï     ï  

⬆️


Kom ihÂg mig?
Hanna. 20 år.
Au Pair i Toulouse för tillfället.