Ful bloggfrukost

Trasiga bananpannkakor i en sås av skogsbär, mums!
 
Hej vänner! Jag är ledig idag och familjen försöker åka till Ikea, men avfärden har dragit ut lite på tiden så är inte själv i huset än. Har varit ute och promenerat/joggat och lyssnat på ett halvt avsnitt av morgonpasset som inte var så kul (mufflonfår och diamanter). I eftermiddag ska jag nog åka till en trädgård/park som stänger för säsongen i helgen. Hoppas det är fint. Tänkte möjligen gå på massage men så krångligt med bokning plus dyrt så kanske hoppar över. Egentligen vill jag ju bara fika med någon, snacka lite skit. Lär ringa runt lite. Mina två brasilianskor är ju nämligen inte i stan denna helg och då har jag kvar en tinderdejt som jag inte är så taggad på och en mexikansk au pair som inte svarat på mitt sms. Lär bli solo.
 
Förra lördagen var jag också ledig och själv och då såg jag The Square på bio. Svensk film! Fransk undertext! Hade inte fattat att det skulle vara så mycket danska dock, det var ju lite knepigt. Kanske ska se någon film idag också, men orkar nog ej gå på bio. Föredrar att vara hemma och ta pauser själv, äta vad jag vill, ni vet. Om man ändå är själv!!! Ja jag tjatar lite. 
 
I övrigt har jag tänkt mycket på #metoo, vilket jag ju inte är ensam om. I korta drag tänkte jag först att jag själv är någon som aldrig blir utsatt för osoft sexistiskt beteende men alltså - jag tror mest att jag har väldiga försvarsmekanismer som skyddar mig. Förra helgen blev jag dock full och tafsad på och det enda jag kunda tänka på var hur absurt det var att det hände "just nu" med alla historier som är i omlopp etc. Men sanningen är ju att det händer hela tiden. Sa till killens kompisar också så de tog ett snack med honom. Jag känner mig inte direkt rädd eller mår dåligt men blir så tröööött och förbannad på denna kultur av män som inte fattar/skiter i vad som är okej eller inte. 
 
Femåringen i färd med att äta min frukost och jag med ett standardface, skulle jag gissa.Kom ihÂg mig?
Hanna. 20 år.
Au Pair i Toulouse för tillfället.