Kväll

Hej. Jag har precis gjort en bedtime yoga-sekvens och funderade på att gå och lägga mig direkt. Men något i mina principer går emot att vara i säng innan klockan tio. Så nu drar jag igång hjärnan igen framför datorskärmen...
 
Har tänkt på att jag längtar efter Skansen och snö och doft av saffran och mjuka russin. Men kommer sakna barnen. Haft det så mysigt, speciellt med nästan-treåringen idag. Och hade min sista franskalektion. Nästa vecka träffar jag Marina för sista gången på lång tid, vem vet ens hur länge? 
 
Det börjar bli torrt i luften. Och min strupe känns som sandpapper stundvis. Evig förkylning. Ska gå på julmarknaden igen imorgon tror jag. Himla trevlig ju. Imorgon är det första december. Julkalender. Har ingen. Ska nog lyssna på radions och titta på svt:s. Prova några dagar. Nedräkning till jul är bästa tiden tycker jag. Puss och kram. 

Önskelista 2017

That time of the year again. Jag har ju födelsedag precis efter jul så önskelistor brukar vara till både jul och januari. I år är jag himla sugen på att läsa. Här ovan ser ni åtta böcker jag är nyfiken på, varav hälften definitivt handlar om psykisk ohälsa/hälsa och de resterande har inslag av det med. Well well, ska jag börja läsa psykologprogrammet i vår eller?
 
Böcker
- Processen - Åsa Nilsonne
- Väggen - Pia Dellson
- Ensamma tillsammans - Jörgen Löwenfeldt
- Ett litet liv - Hanya Yanagihara
- Ord inuti - Mind
- Hjärtat är bara en muskel - Kristoffer Ahlström
- Kalla mig galen - Christian Dahlström
- De kommer att drunkna i sina mödrars tårar - Johannes Anyuru
 
Andra saker
- Brädspelet Istanbul - för att drömmen om att bli en som spelar spel lever än.
- Modern psykologi-prenumeration.
- Luna bag från O My Bag - för att jag aldrig själv kommer kunna lägga de pengarna på en väska. Denna är vegansk, ekologisk, fairtrade. Dyr. 
- Yogamatta - gärna ekologisk :--))
- Mobilhållare att fästa på armen
- Kindle - läsplatta, kanske istället för de riktiga böckerna. Känns som framtiden.
 
Framförallt önskar jag mig dock sällskap. Också specifikt när jag ska gå och inhandla grejer till nytt boende. Borde kanske önska mig glas bestick och sänggrejer, men har ju inget specifikt jag tänker nu att jag vill ha. Får se hur det blir.

Vlogg, 24 november

Vet ni vad? Jag vloggade igår! Himla kul. Var ledig och i stan, på kurs, på marknad och på kattcafé. Ni får se mig gå och prata med kameran utan att lyckas filma mina ögon. Och annat kul! Var roligt att redigera, nästa gång kanske jag går steget längre och hämtar ned lite creative commons-musik istället för imovies egna. Har sabbat min backuphårddisk för att kunna ladda ner imovie igen så nu får ni faktiskt kolla. Puss o kram!
Hanna. 20 år.
Au Pair i Toulouse för tillfället.