Heldagsfredag

Idag gjorde jag god frukost. Jag tog tåget till Toulouse (ny upplevelse). Jag drack ovärt iste på Starbucks. Mötte upp Lilly. Vandrade omkring. Köpte mat. Lagade mat. Spelade upp varannan svensk och varannan nederländsk artist på spotify. Kom sent till fransklektion. Lekte "détecteur de mensonges" (four truths one lie) och darrade på handen med ångest i magen men en nervösglad ångest som gick bra, hade väldigt kul och gissade rätt lögn på fyra av fem. Och ingen kunde hitta min lögn! Kan ni?
 
1 - Jag har ett ärr på hakan från en olycka när jag åkte skidor.
2 - 2015 var jag i Berlin, Paris och London.
3 - Min pappa har spelat gitarr i ett rockband i över 20 år.
4 - Jag har haft sex katter samtidigt.
5 - Jag har skrivit och spelat (plus sjungit och dansat) i en musikal inspirerad av Bohemian Rhapsody.
 
Sen gick vi och hämtade upp specialsydda kassar Lilly beställt på morgonen. Och provade kläder på American Apparel som går i konkurs (skadeglad). Gick och åt tarta de chocolate meringue eller nåt sånt. Åkte hem med Morgonpasset som sällskap. Kollat på Grace och Frankie på Netflix och målat naglarna. Lyssnat på prat om klimatet (hjälp) och på Oskar Linnros nya. Herregud vad bra. Fri alltså!!! Nu är jag övervarm och borde sova. Imorgon är det Eurovision-final :)


Ida    ï     ï  

Ärret är inte från skidor utan från när du ramlade o slog i en stubbe i skogen? Eller en sten? Was I right was I right?

Svar: Right! Nästan :) Fick ärret på dagis när jag ramlade ur träd och slog i en stubbe. Sedan slog jag upp det igen i skogen ett tag efter, på en rot :--)) Men gold star!
Hanna Hasselqvist


Kom ihÂg mig?
Hanna. 20 år.
Au Pair i Toulouse för tillfället.