Vecka 9 - 2017

Förra veckan var jag trött. Och det är jag fortfarande, det är därför det hunnit bli torsdag redan utan veckosummering... Men vill ändå ha med den så here we go...!
 
Ögonblick från min vecka
 
Det var fettisdagen ja jävlar
 
Jag gick på bio och såg Moonlight. Den var mycket fin.
 
Det var fredag och lite drinkar på det. Gladaste timmarna på min vecka tror jag, var så peppad!
 
Sen lördag med frukost (macka med vegopastej och mammas inlagda ättiksgurka är ju en dröm kombinerat med en annan macka med jordnötssmör och nutella alltså jaaa) (och gullig läs-syster). Sen hängde jag med Ellen i bästa Södertälje och vi åt chips och gurka och morötter med dipp. Men var trötttttt å fotade inget...
 
Söndag utanför provrum med Josse som provade många par jeans.
 
Besökte Ekoenkelt-butiken Ecosphere. Var lite konstigt att träffa ägaren, när man läst boken och bloggen liksom haha... men fint!! Ville köpa allt.
 
Pizza både lördag och söndag! Den här var väl dock ingen fullträff...
 
 
Saker jag tänkt på
 
- Grammis-stelhet. Europa-kaos. Ensamkommande ungdomar som utvisas från Sverige när de fyller 18. Skamligt. Planerar att demonstrera på lördag. 
 
- Ekologisk och naturlig hudvård. It's a jungle, I'm telling you. Orkar inte riktigt engagera mig. Vill nån bli min personal shopper? 
 
- Ideologier och värderingar? Såg det här klippet och tänkte oj jag behöver en riktning, något att tro på. Ya know? Nämen allt kändes lite hopeless. Mycket sånt tungt i mitt huvud. 
 
Tips, favoriter och annat kul
 
- Lorde - Green Light. Mmmm
 
- Black Mirror på Netflix. Alltså. Fascinerande fristående tankeexperiment för hur framtiden skulle kunna bli (fiktion alltså). Dock lite för obehagligt för mig ibland. Har sett sex avsnitt och vill se mer, men är lite rädd??Kom ihÂg mig?
Hanna. 20 år.
Au Pair i Toulouse för tillfället.