Vecka 12 - 2017

Förra veckan var en bra vecka. Jobbade på samma ställe hela veckan, väldigt skönt. Och så gjorde våren comeback med bravur, särskilt till helgen! Glad att ha fått lite svensk vårsol innan jag drar.
 
Ögonblick från min vecka
 
Var på bio i måndags med mamma och Tuva - såg Skönheten och Odjuret. Hm, blandade känslor. Ääälskar ju Disney-versionen, blev lite obekväm av dne som spelfilm. Men några mycket bra nummer! Och snyggt.
 
Mer sol och vår åt folket! Vintergäck på Kungsholmen och coola skuggor i Huddinge.
 
Fixade mig ett nygammalt halsband hos Feministsmeden - ett örhänge som gått solo fick bli ett halsband. Mycket nöjd ♥
 
Fredagsmiddag ute med familjen. Första gången på länge det var svårt att få in vegetariskt utöver sallad. Provade med pizza utan salami - fick endast två salamiskivor då :--)) Men trevligt ändå!
 
VIP - very important papers. Blev en del  - försäkring, biljetter, hotellbokning, villkor etc. Kommer ha en hel liten mapp med dokument!
 
Lisa bjöd på middag på lördag kväll - sååå god tapas! Och sen var vi trötta och låg och pratade på kvällen tills vi somnade.
 
Efter brunch i söndags - promenad i solen med några tappra genom vinden, vid Trehörningen i Huddinge.
 
Saker jag tänkt på
 
- Ambitionsnivå. Alldeles för höga krav alldeles för ofta. När man sätter ribban så högt att det redan från början är dömt att misslyckas - och ändå blir besviken och bannar sig jsälv när det inte går? Onödigt, mycket onödigt.
 
- Jag kommer "missa" påsken i år :( Det är vår släkts stora grej, på pappas sida. Vi ses alla på Ryd och målar duk, letar godis och äter maaassa maat. I år blir det väl på sin höjd högtalartelefon från andra sidan Europa, om de får till nån täckning... Men, ska bli spännande att se vad jag hittar på istället! 
 
Tips, favoriter och annat kul
 
- En droppe midnatt, av Jason Timbuktu Diakité. Läser den just nu och om jag inte hinner klart innan jag åker så laddar jag nog ned den som ljudbok, så jag kan lyssna på resan. Spännande om identitet, strukturell rasism och vilka delar osm fortfarande lever kvar i Sverige och USA, och hur våra arv och vår hudfärg påverkar oss.
 
- Tre låtar; All I Want Is You med Agnes - pga rösten och peppennn, kul att sjunga och dansa till.
 
- Varje gång jag ser dig med Lisa Nilsson - pga introt (!) funky groove och kan vartenda ord. Också sååå rolig att sjunga!
 
- Imponera på mig med Frida Hyvönen - pga så bra text, annorlunda och rak. Hallå vill någon vara med på en spellista med mig och skicka musik till mig medan jag är i la France? Fasen vad kul det vore med en stor gruppspellista!Kom ihÂg mig?
Hanna. 20 år.
Au Pair i Toulouse för tillfället.