Vecka 11 - 2017

Förra veckan var nog en ganska bra vecka. Jobbade i Kista en del vilket innebär långa transporter och ganska trötta kvällar men - våren! Solen! Love it. Bra helg också.
 
Ögonblick från min vecka
Blev glad av fin kasse på måndagen - lush life. Mmmm dyra onödiga grejer med blommor runtikring
 

Förberedelsemöte med andra au pairer på Skype - planering och "tänk om" är lite min grej.
 
Huddinge en tidig morgon med fin himmel.
 
Sol! Krokus! Lättare jacka! Lunchpromenad på Kungsholmen, helt okej.
 
På lördagen var jag superglad och promenerade i solen med Johannes. Sedan gick jag till biblioteket och yess vilka fynd! Redan hunnit läsa Stanna och nu ska jag ta reda på om Jason gör sig lika bra i bokform som i raptexter. 
 
Sedan mot kvällen satte jag mig på pendeln med min blommiga kasse och lite födelsedagspresent till Josse. Det gröna är pelargonblad, mamma föreslog det som dekoration (äälskar doften av pelargon, känns så hemma)
 
Vi pyntade med ljusslingor och glitter och sen var det drinkar och middag och födelsedagsfirande hela kvällen - supertrevligt!
 
Sedan söndag med Lisa på stan. City är väl inte my place riktigt men lyckades med lite tålamod faktiskt köpa nya underkläder, välbehövligt. Också att få träffa Lisa - kändes som evigheter sedan.   
 
Saker jag tänkt på
 
- Nu åker jag snart och det börjar kännas. Försöker planera hur jag vill spendera "sista tiden", vill hinna med att träffa folk och samtidigt bara landa i att nu börjar något nytt. Känns så himla spännande! Nervositeten kryper dock också på, wich brings me to my next point...
 
- ...nervositet! Alltså, vidrigaste känslan faktiskt. Som mest nervös kan jag vara backstage innan framträdande (längesen nu dock), på väg till arbetsintervju, till nytt socialt sammanhang eller liknande. Helt enkelt väntan på något nytt och läskigt. Det är en väldigt fysisk känsla; illamående, den pirrande rastlösheten, hjärtat som slår hårt hårt. Men så ofta har den där nervositeten resulterat i något himla bra, så det är det jag försöker påminna mig om. Och bara passivt vänta in det som komma skall - sitta kvar på bussen, stå kvar bakom scen - och låta det skölja över en. Men fan vad jobbigt det är ibland.
 
Tips, favoriter och annat kul
 
- Mitt bästa tips rörande allt; prata. Början av veckan kändes tung och jag gick och malde samma tankar runt och runt I huvudet - men så fort jag börjar formulera känslorna i skrift eller tal så krymper dem och blir lite lättare att bära. Måste dock påminna mig själv om det här exakt varje gång. Skit I om det känns fånigt - ut me' re ba!
- Morgonpasset i P3. Alltså, det här är inget nytt men gud vad jag älskar Morgonpasset. Lagom babbligt, lättsamt, informativt och roligt - varenda jäkla dag! Bästa sällskapet på tåget, promenaden och lunchrasten. Lyssnar alltid på poddversion och det är en och en halvtimme utan music eller avbrott för nyheter - skönt. Recommend recommend, ska ladda ner massa avsnitt till bussresan söderut.
 
Det här inlägget var för övrigt sjukt jobbigt att redigera, därför det kommer upp så sent också. Note to self; använd aldrig Internet Explorer.Kom ihÂg mig?
Hanna. 20 år.
Au Pair i Toulouse för tillfället.