Två månader in

Solnedgång och körsbär.
 
Idag firar jag två månader i Toulouse. Eller "firar". Uppmärksammar. Reflekterar. Så där som jag brukar göra. 

I tisdags - lunch framför filmen Les Emotifs Anonymes, riktigt fin! 
 
Vissa stunder känns allt så bra, det rullar, är chill - jag känner mig fri och ganska nöjd med tillvaron. Andra stunder kryper rastlösheten och oron omkring i mig och jag får panik över småsaker - som att inte komma i tid, inte veta hur kvällen kommer bli eller om jag borde vara annorlunda med barnen. Om jag är tråkig. Om jag är lat och inkapabel till att ta initiativ. Om jag missar livet genom att sitta ensam ute på landet och knattra vid en dator.

Ibland så får man till det! Kvällen innan Barcelona ritade jag en liten teckning till barnen, ifall de skulle undra var jag var. Och ovan ser ni även mig och språkkursgänget - Marina, Lilly, Rachel och jag. Nu har Rachel åkt hem till Kanada men vi andra är kvar hela sommaren. Det är så kul att få lära känna nya människor. Och prata engelska. Och upptäcka Toulouse. Och prova tårtutbud. Och i min ensamhet gillar jag att lyssna på poddar, se serier. Träna har jag försiktigt börjat med igen också. Försöker skapa mina rutiner. 

Från en stadspromenad idag med Lilly och Marina, när Lilly hade med sig sitt au pair-barn i vagnen. Gullig!
 
Summa summarum - jag vet inte? Det är bra och dåligt. Som vanligt. Fråga mig igen om två månader så kommer allt ha förändrats, gissar jag. Men kvar blir jag i alla fall, i minst två månader till. Sedan får vi se...Kom ihÂg mig?
Hanna. 20 år.
Au Pair i Toulouse för tillfället.