Fyraåring, pool och siesta

Livet idag är chill. Fyraåringen sover i hängmattan och jag vaknade precis (visserligen med ett stressryck) från en liten nap. Det är för varmt att leva men jag och Marie fyllde poolen imorse (!) och eftermiddagens planer är endast att bada, picknicka, blåsa såpbubblor och kanske sjunga lite (fast A brukar tyvärr inte uppskatta min sång) innan vi går och hämtar M hos nounou. A har varit på fint humör med mig (hon slutade skolan innan lunch så vi hänger hela eftermiddagen) och jag känner mig ganska lugn.
 
Igår förmiddag krisade jag lite - livsstress över att inte kunna sluta livsstressa :--)) Hej ung och vilsen. Har sökt skola i höst men vet ej om jag kommer in. Vet ej vilket land jag ska bo i. Vet ej vad jag ska göra. Möjligheter som ibland känns spännande och kul och ibland bara för mycket mycket mycket. Och jag bannar samtidigt mig själv för att jag tycker saker känns jobbigt - att jag har svårt med val och att jag inte tycker jag är en sån som "lever livet", you know, jag carpe diemar inte tillräckligt och lyckas inte äventyra när jag har möjlighet till det etc etc. Livrädd för att leva, dödsrädd för att dö är mitt to-go.
Sedan yogade jag och pratade med Amanda. Ett sånt där himla bra samtal. Livets mening. Allt kändes bra igen och eftermiddagen var skööön. Satt ute i trädgården hela dagen. Läste. Åt potatissallad och falafel. 
 
På fredag kommer mamma och Tuva hit! Ska se om man kan lägga upp en liten helgplan till dess. Imorgon ska jag nog dra till stan och köpa kläder. Trettiotre grader kräver en egen garderob.Kom ihÂg mig?
Hanna. 20 år.
Au Pair i Toulouse för tillfället.