Pro and con list

Godkväll kompisar. Jag är helt slut. Spenderade förmiddagen med oro i kroppen och eftermiddagen med A i Animaparc i 31 härliga grader celsius, puh! Nu lyssnar jag på Rasmus sista vers och ska kanske telefona med Sam om en stund, får la se. Annars blir det nog The Handmaid's Tale. Inte först på den bollen, men shit vilken bra serie!
 
Några trädkronor från parken.
 
Igår kände jag att jag blir kvar här i höst. Idag kände jag nja. Jag väntar ju på antagningsbesked till psykologlinjen i Lund men har blivit tveksam på om jag ska börja även om jag kommer in. Finns mycket som talar för och emot båda alternativen. Let's make a pro and con list, ish.
 
Pro/con stanna i Frankrike:
 
Frankrike! Hur ofta bor man "gratis" i en fransk stad? // Å andra sidan, jag bor inte själv alls. Bor med en barnfamilj = aldrig en lugn stund + kan ej bestämma saker själv.
 
Franskan kan slipas på. Nu kan jag ta mig fram på franska skulle jag säga men har fortfarande såå svårt att bete mig normalt typ haha, krävs lite support i konversationer // Å andra sidan, så himla taggad på att lära mig psykologi också! Och honestly, hur mycket bättre kommer språket bli...
 
Jag och Lilly som turistade i Toulouse igår.
 
Plugga kan man alltid göra, programmet startar ju till våren också och då skulle jag få mer förberedelsetid // Å andra sidan, hur mycket mer får jag ut av att stanna här? Känns som jag står till. Behöver utveckla nätverk och vara lite självständig och leva för mig själv, ya know? Få alla sociala räkmackor som kommer med studentliv, med sittningar och såntdära jag hört om. 
 
Ibland känner jag att jag har sååå mycket kvar att se och lära - vill kunna Toulouse utan google maps, vill se småstäder och blir bra på fickparkering och gå på konsert och åka till vingård // Å andra sidan spenderas mer pengar än vad som kommer in och jag menar Frankrike finns alltid kvar att besöka senare. Har ju inte så mycket långledigheter och lyckas sällan göra de där grejerna.
 
En trött A mot slutet av vårt parkbesök ♥
 
Vill se M börja skolan och börja prata, vill se hur det går för A i höst och hur familjen tar sig framåt. Hjälpa till, jag vet att jag behövs sista veckan och egentligen i höst // Å andra sidan, måste man ju lämna någongång. Och jag kan ju knappast ta ansvar för hur det går för dem.
 
Självständighet // Å andra sidan rastlöshet.
 
Ehh ja jag blev inte så mycket klokare av denna lista, så vi får väl se...Kom ihÂg mig?
Hanna. 20 år.
Au Pair i Toulouse för tillfället.