Kvällsupdate från dagen

Hur bra är inte den här bilden? Vi skulle ta Stelt Familjefoto, jag kunde som vanligt inte hålla masken. 
 
Idag har jag varit med A hela dagen. Och det har gått bra! Vi har målat, gjort koja, gungat i hängmattan och åkt en sväng till Animaparc. Lite dippar (inklusive en inbärning på rummet och en paus mitt på vägen) men det tar knappt på mig längre, vet att det går bra. Nu på kvällen har jag promenerat lite och klockan tio tänkte jag stänga ner mina skärmar och göra mig mentalt sömnredo. Lyssnat på Cherries sommarprat. Tackat nej officiellt till Lunds universitet, kändes jäkligt konstigt. Det är supervarmt igen, man orkar knappt existera. Känns så himla skönt att jobba dock, känna att mitt varande här inte är helt flytande och oklart.
 
Hade inte tänkt blogga men kikade in på Floras blogg och här är man nu då. Tänker på projekt. Om jag blir psykolog, väljer jag bort yrken som är projektinriktade, tydliga mål och plan och teamwork. Eller ja, allt sånt där kan man väl få in i terapi och sånt men inte riktigt på samma sätt. Deadlines och att göra listor. Gillar ju ändå sånt. 
 
Äh, tänker mycket på livet. Känns löjligt. Tittar på mig själv på fotot ovanför och känner vem fan är den där bruden? Whatever.
 
Lunch och kortspel vid dagens inomhuspicknick.Kom ihÂg mig?
Hanna. 20 år.
Au Pair i Toulouse för tillfället.