14 juillet avec des amis

Sov länge inatt. Fortfarande trött. Så där så att man inte orkar skriva egentligen. Jag kom in på psykologprogrammet! Men jag ska stanna kvar i Frankrike. Härligt och jobbigt. 
 
I helgen var Johannes och Sam här! Sååå nöjd. Kände mig febrig och sjuk i torsdags men vaknade upp på fredagen full med energi - blev en heldag på stan med mig som local guide (frukost, marknad, park, cykel, lunch, turistmål, glass, siesta) och sen på kvällen firande av 14 juli, Bastilledagen. Här kommer en recap;
 
Frukost ute (svårt i Frankrike) och jag var inte den enda som fotade!
 
Rondellpark och Capitole (suddiga spegelbilder <3).
 
Vi hörde aldrig varken CleanBandit eller David Guetta som skulle spela men drack vin plus öl och såg fyrverkerier så det var helt okej!!! (Kände mig så där lycklig man kan göra ibland mitt i livet). Lilly var med också. Och typ resten av Toulouse. Vi gick som ett tåg genom folkmassan hem. Jag slog i knät på en bordskant i Airbnb-lägenheten med konstiga dörrar och en labyrint till garaget. 
 
Folkfest! Amazing fyrverkerier faktiskt, bästa jag sett typ. Stod i toakö i en halvtimme dock, kass organisering?
 
På lördagen åkte vi tidigt hem till mig för att slippa vägavspärrningar inför Tour de France. Svish, vi stod på vägen när loppet åkte förbi. Alltså alla cyklister samtidigt. Det var ganska sjukt. Man kan se Johannes och Sam till höger på inspelningen, 27:45 typ, etapp 14 Blagnac-Rodez. 
 
Vi kollade på cyklar och solrosor (kika min Instagram för att se cyklarna)
 
Sov lite mer på lördagen (försökte i alla fall, sömn är inte min paradgren) och vi pallrade oss till slut in till stan för middag. Samt försök till utgång, men den klubb vi hamnade på var riktigt kass. Kanske stan sov efter festandet kvällen innan? 
 
Mat och pariserhjul och bar och fruktlöst dansletande :( (fast vi fick frukt till våra drinkar i alla fall, Lilly och jag!)
 
Frukost vid marknaden, försök att öppna plastpåse (had to help him) och lunch i parken.
 
Igår packade vi ihop och de gick med sina tunga ryggsäckar genom stan. Parkhäng och lunch innan hastigt iväg till tåget mot Paris-Montparnasse. De lämnade mig med lite ledset hjärta men massa djungelvrål. Hejdå! ♥ Nästa gång ses vi i Sverige. Resten av gårdagen bestod av lugn tid hemma, solning (brände mig lite) och intensiv tågluff-planering. Har beställt interrail nu så it's official; ska dra runt i Tyskland några dagar med Josse! Sen vara hemma andra veckan i augusti, hit me up! 


Tilde    ï     ï  

försökte se på videon, men det är TYVÄRR bara för fransar... "Pour des raisons de droits concédés à France Télévisions, cette vidéo n'est pas disponible depuis votre position géographique." :(((

Svar: ååh vad tråkigt :( (fast det är honestly inte så mycket att se haha)
Hanna Hasselqvist


Kom ihÂg mig?
Hanna. 20 år.
Au Pair i Toulouse för tillfället.