Hemlängtan / bortlängtan

Trädgården hemma för ett år sedan, o mamma ♥ (Vet att man inte ska kolla på gamla bilder om man inte vill längta dit men aa, är man alltid så smart då??)
 
Idag vaknade jag upp och kände näääää... Det kan vara på grund av lätt hangover från öl igår, det kan vara för att helgplanerna är oklara, det kan vara på grund av dålig nattsömn och dumma drömmar (fyfan att man inte kan få slappna av ens när man lyckas försätta sig i medvetslöst tillstånd åååhh) det kan vara bara av vetskapen att jag inte ska bo hemma i höst. Vad ska jag göra av all tid? Längtar hem hem hem. Ganska ledsen. Tänker att jag bestämt fel. Men vi får väl se. Även undergången går över och så vidare.

Nostalgitripp

Märker ni att jag går i såna bloggperioder? Det är allt beroende på energinivå. I några dagar så har jag massor av energi och driv och vill göra det och det och detdetdet- sen brukar det gå över och jag har ingen lust eller ork att ta tag i något. Idag är en fixardag, tror jag. Tänkte dammsuga och yoga och laga mat och egentligen sola, men det ser mörkt ut. Hämtar barnen klockan 18 hos nounou och vi äter middag, sedan är det utomhusbio i Toulouse ikväll - Hairspray!!!! Sååå taggad, inte sett den på flera år. I think I know it by heart. 
 
Good freaking times. Undrar vem jag var. Strax efter klippte jag lugg. 
 
Härlig "stil". Riktigt långt hår också. 
 
Jag hade tänkt skriva om träning eller så i det här inlägget. Life style etc etc. Nu började jag istället titta igenom bild-backupen. Herregud vad där finns mycket att hämta. Som dessa ögonblick från Västanfjärd, stugan på Kimito i Finland.
 
Sol i daggdroppigt gräs.
 
En ganska tillfreds mamma ♥
 
Och syster. Känner du ens igen dig själv, Tuva?? Vilken liten tjej. Fyra år sen. 
 
Att äta massa glass med bär på solvarma klippor, läsa böcker och existera. Jag blev alltid rastlös, men hittade på små projekt.
 
Rutigt <3
 
Närstudie i min hy.
 
Och vita, anonyma lakan på färjan. Herreguuud vill dit NUUU

Kvällsupdate från dagen

Hur bra är inte den här bilden? Vi skulle ta Stelt Familjefoto, jag kunde som vanligt inte hålla masken. 
 
Idag har jag varit med A hela dagen. Och det har gått bra! Vi har målat, gjort koja, gungat i hängmattan och åkt en sväng till Animaparc. Lite dippar (inklusive en inbärning på rummet och en paus mitt på vägen) men det tar knappt på mig längre, vet att det går bra. Nu på kvällen har jag promenerat lite och klockan tio tänkte jag stänga ner mina skärmar och göra mig mentalt sömnredo. Lyssnat på Cherries sommarprat. Tackat nej officiellt till Lunds universitet, kändes jäkligt konstigt. Det är supervarmt igen, man orkar knappt existera. Känns så himla skönt att jobba dock, känna att mitt varande här inte är helt flytande och oklart.
 
Hade inte tänkt blogga men kikade in på Floras blogg och här är man nu då. Tänker på projekt. Om jag blir psykolog, väljer jag bort yrken som är projektinriktade, tydliga mål och plan och teamwork. Eller ja, allt sånt där kan man väl få in i terapi och sånt men inte riktigt på samma sätt. Deadlines och att göra listor. Gillar ju ändå sånt. 
 
Äh, tänker mycket på livet. Känns löjligt. Tittar på mig själv på fotot ovanför och känner vem fan är den där bruden? Whatever.
 
Lunch och kortspel vid dagens inomhuspicknick.
Hanna. 20 år.
Au Pair i Toulouse för tillfället.