Vecka 3 - 2017

Det här har varit en tråkig vecka. Jobb och jobb och träning. Lite Netflix. Lite (för lite) kompiskontakt. Jag tror jag cravear sällskap ganska mycket faktiskt. Fick in en liten lunch i veckan, ett snabbt jobbesök och så blev det en sleepover i helgen. Kanske lagom för en del - men jag känner mig så rastlös nu.
 
Ögonblick från min vecka
 
Måndag morgon och därborta brinner himlen.
 
En faktiskt bra grej! Har bott i denna tröja när jag äntligen fick hem den. Hade tänkt köpa den på sista konserten men merch-försäljningen var utomhus och jag orkade inte stå i tjugominuters-kö, särskilt inte med feber, så jag la min tilltro till webshopen. Och efter några veckor dök den upp! Så gosig. 
 
Fotade av en dukning (utan kaffe och te dock så lite ovärt) på jobbet för minnets skull. 
 
Ännu en obeskrivligt vacker morgonhimmel. Älskar kontor högt upp med stora fönster <3
 
Lördagsfrukost! Och lite läsning. Tips om både frukost och bok finner ni därnere ↓
 
Lördag blev semmelbakning - tog alldeles för många timmar. Jästen ville inte riktigt samarbeta så till sist gav jag upp det där. Men blev gott! Mandelmassa slår aldrig fel.
 
Lagade middag med Josse på lördagskvällen! Blev Paolo Roberto-pasta (med typ 17 ändringar, så kan väl kallas "inspired by" kanske haha) och prat, P3 guld och sedan en nostalgitripp till högstadiet med gamla dvder. Ååhh good times - blir sugen på att klippa lite film!
 
Blev att jag sov kvar och så blev det frukost också. Avokadomackor och fina temuggar gör liksom allt lite roligare! Och det är oftast skönt att vakna hos andra människor tycker jag, helgångesten (haha hjälp mig) känns inte av på samma sätt då...
 
 ...även om den kommer ikapp lite senare! :-))) Mina söndagsplaner här ovan då, varför skjuter man upp allt alltid?? Det är så enkla snabba grejer det mesta men blir bara en stor jobbig hög. 7/12 punkter avklarade vid det här laget i alla fall tjoho.
 
Saker jag tänkt på
 
- Jag lyssnar inte mycket på kvinnliga artister, vilket är tråkigt. Av mina senast spelade kommer en (delvis) kvinnlig artist först efter fem manliga. Och mina spellistor ser ungefär likadana ut. Men, har denna vecka lyssnat en del på Ana Diaz, och blev även lite Agnes - så bra!
 
- Det är så skönt att vara frisk! Tog blodprover i måndags och fick samtal från min läkare på tisdagen - alla mina världen är normala igen! Körtelfeber - consider yourself beaten. Kan träna, kan dricka alkohol, kan till och med hångla om jag vill! Heja heja kroppen ♥
 
- Livet oms backup-konsult är konstigt. Vissa grejer är väldigt bra, flexibiliteten gör att man får se många platser, träffa folk och förhindrar att man fastnar i tråkiga rutiner - men jäklar de är slitigt också. Och att inte kunna planera sina veckor, att aldrig kunna lämna sina arbetskläder på kontoret, fasen det är ganska segt. 
 
Tips, favoriter och annat kul
 
- Flora Wiströms blogg, har varit min saviour dessa långa dagar i reception utan något att göra. Skrollat runt i timmar, blir så inspirerad! Och lite stressad, att jag inte gör rätt saker i livet etc etc. Men hur som helst väldigt bra tidsfördriv, alla fina bilder, tankar och ord. 
 
- Quiet - Susan Cain, boken på bild ovan. Handlar om "introvertism" (finns väl inget riktigt ord för det?), att vara introvert i en värld som ofta värdesätter att vara extrovert. Läser ju inte så rasande snabbt these days så lär hålla på ett tag till, men då blir det recension! Än så länge känner jag att jag vill rekommendera alla jag känner att läsa den.
 
- Till sist ett frukosttips! På riktigt kompisar, frukost är det bästa jag vet. Särskitl på helger med tid såklart, men vardagar funkar också. Behövs inte så mycket för mig - lite äppelmos i filen kanske, extra tomat på mackan. Så länge man har tid och kanske en smula planering så blir det så bra. Och underskatta inte kraften av avokado! Faktiskt, med honung, salt och peppar på knäckebröd (tack Tilde!) är det heaven. Plus fint såklart. 


Tilde    ï     ï  

Fick en positiv överraskning när jag kom till slutet! Trodde inte att jag skulle vara med i denna veckosummering! :))

Svar: haha den som väntar på nåt gott..! :))
Hanna Hasselqvist


Kom ihÂg mig?
Hanna. 20 år.
Au Pair i Toulouse för tillfället.