Vecka 2 - 2017

Ögonblick från min vecka
 
Träffade Josse och fikade i måndags efter jobbet - kom i sista stund på att "jag måste ta en bild till bloggen!" Haha, det går fort det där... Alltid så himla mysigt att ses i alla fall, prata ångest, torr hy, kärleken etc etc.
 
Denna ryggsäck har prytt min rygg i veckan! Reflexxx
 
Träffade dessa glada pinglor i onsdags och käkade middag. Lite dåligt med vegetariska rätter men kombinerade två smårätter istället - friterad mozzarella och sötpotatispuré, mums.

Faktiskt glada! ;) Tilde fick en liten kaffepress i avskedspresent, inför flytt till Göteborg (!!) på fredagen. Lite mer folk anslöt sedan och vi provade lite drinkar på Vampire Lounge - 911 med glass och choklad blev en klar favorit, inte med på bilden dock. 
 
Simmade på lördagmorgonen. Första gången sedan innan infekterad fot och körtelfeber i december! Kändes skönt. Hade också ett nytt virkat linne - älskar det!
 
Promenerade också både lördag och söndag. Soligt och kallt! 
 
Fikade på Café Nytorp med mamma och Tuva idag. Det var tyvärr i princip lika kallt därinne som utomhus, men vi fick i alla fall varm Oboy-choklad med geléhjärtan...!
 
 
Saker jag tänkt på
 
- Frankrike. Tänker massor på Frankrike. Har fått kontakt med en familj i Toulouse nu i veckan - aahh! Får se om det är dit jag drar om ett tag, kan mycket väl bli så...
 
- Träning. Försöker göra upp någon hållbar plan för kommande vecka, och veckor egentligen. Lagom nivå. Något som underlättar är att jag fått jobbschema för hela veckan, så går att planera lite utifrån det! Men träning är himla svårt för mig, blir lätt bara krav och ångest och vill helst hålla ner mina ångestnivåer så mycket det går, den behöver inte eldas på liksom.
 
 
Tips, favoriter och annat kul
 
- PotterWho - mobilspel till Android! Fyra bilder, ett ord. Riktigt kul om man är ltie Harry Potter-insatt :) Lagom klurigt och bra tidsfördriv.
 
- Panda da Panda har släppt nytt ganska nyligen; Den yttre rymden (som är den del som ligger utanför månens bana)Världens längsta albumnamn har han haha, men ja han var en av mina mest spelade artister förra året och han fortsätter starkt faktiskt. Kom ihÂg mig?
Hanna. 20 år.
Au Pair i Toulouse för tillfället.