Politik och februaritankar

Godmorgon kompisar!
 
Det är onsdag och det är februari. Om en dryg timme ska jag till vårdcentralen för en hälsoundersökning, dvs ge läkaren ett papper med frågor på franska/engelska som han ska fylla i och därefter göra bedömningen om jag är i tillräckligt god form för att arbeta som au pair utomlands (lång mening!). Känner mig inte så orolig.
 
Annars då? Trump har utsett sin kandidat till högsta domstolen. En (surprise surprise!) konservativ republikan. Trött på dem. Trött på Trump, såklart, men ärligt talat så är det ju republikanerna som grupp man har att skylla för att USA går åt det hållet det går. Lite skönt att dagens tidningsomslag pryddes av Merkel och Löfven faktiskt. Vi har inte tid för inreseförbud, abortmotståndare och miljöförnekare - saker behöver hända. Inte för att jag ser att det händer inom en nära framtid. Men, pessimissmen får inte ta över, right? Right?
 
Nu är i alla fall januari äntligen över. Tänker mig följande för februari; hitta på kul grejer. Men, inte för den sakens skull, spendera alla pengar. Sparsamma jag. Nä men. Varför måste det vara så dyrt att umgås liksom? Föredrar hemmahäng oftast. Men vill också gå ut på semmelfika. Vem är med mig? Och vem är med mig på alla hjärtans dag? Härlig grej faktiskt att i princip alla ens vänner också är singlar :) 
 
 Kom ihÂg mig?
Hanna. 20 år.
Au Pair i Toulouse för tillfället.