Trött

"Borde" göra en veckosummering för det händer så mycket. Men känner också att jag borde väl ingenting. 
 
Fullspäckad helg. Trött idag. Nu är barnen på väg till nounou med Marie. Tror vi ska kolla på språkskolor åt mig idag. 
 
Jag har egentligen inte börjat jobba än. Känner mig ganska bekväm i huset nu. Men, allt är fortfarande annorlunda. Och idag är jag så trött trött trött. Vet inte riktigt vad jag känner mer än det. Lite så ledsen. Men mest orkeslös. Som man kan vara på måndagar. Och alla andra dagar. Tror egentligen jag är i smekmånadsfasen nu. Följer mest direkta instruktioner. Men känner mig väl lite otillräcklig också. Trivs inte i rollen som inte har koll på vad som händer, hur, varför, när, var. Kontrollbehov? 
 
Har varit bra på att göra ingenting här - kolla netflix, surfa runt, promenera, lyssna på poddar - utan att känna mig stressad. Men idag är det något som skaver. Ska verkligen försöka ta det lugnt. Fått svtplay att funka så lär ju hänga där ett tag.
 
Från igår då vi letade grönsaksmarknad men den var utbytt mot loppis. Så vi åt crêpes istället och sen var det tjafsigt i bilen. Sedan getingstucken, trött och hungrig fyraåring vid lunchen (kaos) följt av långa telefonsamtal hem till Sverige (♥), plantering av trädgårdsland med rabarber, tomater, jordgubbar, gurka, melon (!), gäster för middag som pratade politik på franska, badning, påklädning, nattning. Kom ihÂg mig?
Hanna. 20 år.
Au Pair i Toulouse för tillfället.