Söndag med en långsam, orolig hjärna

Ett fint ögonblick av syskonkärlek (dagens promenad var mindre harmonisk) och samma väg mitt i natten. 
 
Hej hallå, sitter och väntar på att barnen ska komma hem från parken där de är med sin pappa en sväng. Jag ska vara barnvakt och ha hand om hela middagen/badningen/nattningen så de tyckte jag kunde få lite ledigt innan. Förmiddagen var lek och pyssel men även gråt skrik och trotsighet. Det kan man bli lite trött av. Känner mig mest orolig och lite så rastlös nu. Druckit kaffe och vandrat i cirklar i huvudet typ. I huset också. Lyckades starta en tvättmaskin i alla fall efter en halvtimmes funderingar. Får lite live-uppdateringar från valresultatet, om jag orkar ska jag kolla på valvakan ikväll. Igår kväll var jag i Toulouse på bar med Rachel, det var supertrevligt verkligen, var himla glad. Cocktails för åtta euro och också massa bra ölsorter + supercentralt. Lär komma tillbaka. 
 
Önskar jag tagit lite fina foton. Önskar jag hade lite mer energi. Önskar jag kunde krama om folk och bli matad med chips på riktigt och inte genom videosamtal. Visste ni att det bara är tre timmar mellan Toulouse och Barcelona tågvägen? The more you know. 
 
Lättiriterad idag verkligen. Svor i flera minuter åt långsam uppkoppling vid samtal förut och nu krånglade bilderna i det här inlägget och jag känner mig typ gråtfärdig. Härligt heja heja.Kom ihÂg mig?
Hanna. 20 år.
Au Pair i Toulouse för tillfället.