I'm in love

Skymning för några dagar sedan. Alla kvällar är så fina här.
 
Jag är kär hörni. Har fått vara med världens mysigaste tvååring idag :') Imorse vaknade jag, lika trött som igår, för att skjutsa fyraåring och pappa till flygplatsen, Blagnac. Det gick bra, fyraåringen tyckte jag körde dåligt men what to do liksom. På tillbakavägen hittade jag hela vägen till vår by, men på vägen från byn till huset körde jag fel och fick vända tillbaka. För många rondeller!!
 
Dagen spenderades i alla fall hemma, tog en långpromenad här vid fälten men annars har jag pluggat franska och kollat serier. Halv sex började jag värma på mat för att klockan sex promenera och hämta tvååringen hos nounou. Grinden in var låst så jag stod utanför en bra fem minuter (??? hur är det med svenskan) med växande panik av hur jag skulle öppna den. Visade sig att den bara öppnades inifrån, med porttelefon typ. Hade kanske varit bra om någon meddelat mig innan! Men, tvååringen, äsch, M kan han kanske kallas from now on, känns fånigt att skriva åldern. M var nöjd att se mig och vi hade en fridfull promenad hem, han i sittvagnen och jag sjungandes diverse svenska sånger. Han ville plocka lite blommor också, så plockade åt honom. Sedan kom vi hem till tomt hus, jag fixade klart med maten och han fick äta pasta med omelett och tomater (som han ääälskar). En kaka till efterrätt hann det bli också innan Marie kom hem från stallet. Vi åt och M lekte lite och ville sen städa golvet - sopa, dammsuga, skura. Gulligasteeee! Efter det blev det badning och nattning i alla fall.
 
Franskan är kämpig alltså, idag vid middagen försökte jag böja verbet besoin (behöva) men tror jag fick till det väldigt fel för Marie började skratta så hon grät typ, och jag med då. Vet fortfarande inte vad jag sa haha, tror det var nåt olämpligt för hon ville inte förklara. På torsdag ska jag i alla fall till en skola för språknivåtest och så börjar jag en kurs nästa vecka! :) Ser såå fram emot det. Det är också då vardagen drar igång på riktigt, med skola för A också, fyraåringen. Struktur yes please!
 
Nu ska jag kika lite How to get away with murder (så spännande om än rörigt som tusan nu senaste säsongen) och sen kanske Gift vid första ögonkastet om jag orkar. Bisous!Kom ihÂg mig?
Hanna. 20 år.
Au Pair i Toulouse för tillfället.