Önskelista i mars

Fin stund från högt berg i Kerala, Indien (ska försöka få upp lite mer bilder därifrån någon dag).
 
Såhär två månader efter min 19-årsdag tänkte jag att det vore lämpligt med en liten önskelista. Helt fri från självklara önskningar som att mina nära och kära ska må bra, att världen ska bli bättre etc. Helt enkelt bara lite själviska ting och fenomen och liknande som jag skulle uppskatta just nu.
  1. Träningsmotivation - detta kan vara någon som skriker på mig att pressa, ett konkret mål som faktiskt är uppnåeligt eller kanske en ny träningsform som går fort, är lagom jobbigt och framförallt roligt.
  2. Ny frisyr - kortare, något som får mig att känna mig lite modig och fräsch inför våren.
  3. Vår.
  4. Nya, riktigt snygga skor - kanske dessa eller dessa, mmm ja tack.
  5. Kreativiteten tillbaka - saknar lust att fota, skriva, spela piano och sånt. Får väl korta stunder av det, som nu liksom. Blogga är väl inte superkreativt men kräver ändå mer än en tweet på 140 tecken liksom.
  6. Ro i kroppen - rastlösheten kryper i mig och känns som jag är stressad större delen av min vakna (och ibland även sovande) tid. Den visar sig genom att jag ofta vaknar tidigt, får spänningshuvudvärk, har ångest och allmänt svårt att slappna av.
  7. En studentklänning som matchar min naturvita studentmössa med röda och rosa (!?) detaljer. Gärna secondhand. Kan även vara något annat än en klänning, öppen för förslag.
 
Preview.Kom ihÂg mig?
Hanna. 20 år.
Au Pair i Toulouse för tillfället.