En glad sista mars

Mm detta var en ovanligt bra dag. Vaknade upp i en lägenhet på Söder efter lillördagens utgång. Satte mig på pendeln hem och kände nån konstig patriotism när tåget rullade in till Huddinge. Hemma ♥ Åt frukost och bokade klipptid (kan jag ha kommit över min telefonångest??), skrev lite på rapporten som fortfarande inte är klar men nästan där, sista rycket bara. Sedan tränade jag lite styrka med försvarsmakten, åt lunch och cyklade till centrum för tåget mot stan igen. Köpte en tidning av kvinnan som brukar sitta i Huddinge och hon var så glad och visade upp hur hon kunde ha videosamtal med sin syster på telefon, så jag blev också glad. Sedan klippte jag mig, något osäker på den fortfarande men skönt som vanligt att bli av med lite tyngd. Hoppas kunna få till nåt mindre prydligt än det är nu, med svart polo och glasögon blev jag något av en kulturtant weho. På hemvägen lyckades jag plocka en Kent-affisch från Götgatan också, som nu pryder min dörr! Så fint omslag faktiskt.
 
Imorgon ska jag jobba i Nacka forum hela dagen lång, bra för kontot. Nu ska jag antingen rapporta lite eller titta på Gympaläraren eller nåt sånt, inte riktigt bestämt än. Puss å kram

Krokusar och sjö och sånt - Ryd i mars

Hej, jag lever. Påsklov i princip. Massa skolarbete att påbörja och avsluta. Ska bli kul. Lite low on energy så att säga, men var på landet i helgen och det var fint trots nedhuggna träd. Åker tillbaka på lördag, för påskfirande. Tror inte jag har mycket mer vettigt att säga just nu.

Önskelista i mars

Fin stund från högt berg i Kerala, Indien (ska försöka få upp lite mer bilder därifrån någon dag).
 
Såhär två månader efter min 19-årsdag tänkte jag att det vore lämpligt med en liten önskelista. Helt fri från självklara önskningar som att mina nära och kära ska må bra, att världen ska bli bättre etc. Helt enkelt bara lite själviska ting och fenomen och liknande som jag skulle uppskatta just nu.
  1. Träningsmotivation - detta kan vara någon som skriker på mig att pressa, ett konkret mål som faktiskt är uppnåeligt eller kanske en ny träningsform som går fort, är lagom jobbigt och framförallt roligt.
  2. Ny frisyr - kortare, något som får mig att känna mig lite modig och fräsch inför våren.
  3. Vår.
  4. Nya, riktigt snygga skor - kanske dessa eller dessa, mmm ja tack.
  5. Kreativiteten tillbaka - saknar lust att fota, skriva, spela piano och sånt. Får väl korta stunder av det, som nu liksom. Blogga är väl inte superkreativt men kräver ändå mer än en tweet på 140 tecken liksom.
  6. Ro i kroppen - rastlösheten kryper i mig och känns som jag är stressad större delen av min vakna (och ibland även sovande) tid. Den visar sig genom att jag ofta vaknar tidigt, får spänningshuvudvärk, har ångest och allmänt svårt att slappna av.
  7. En studentklänning som matchar min naturvita studentmössa med röda och rosa (!?) detaljer. Gärna secondhand. Kan även vara något annat än en klänning, öppen för förslag.
 
Preview.
Hanna. 20 år.
Au Pair i Toulouse för tillfället.