Sammankomst en sommarsöndag

Det var menat som trädgårdspicknick - slutade med att vi satt inomhus men lika mysigt för det!
 
Känner så mycket härliga människor? Verkligen helt galet, tack för att ni finns i mitt liv allihopa ♥

Sommarlov dag #3

Lite bilder från skolavslutningen i onsdags. Avslut på tvåan för oss, studenten för andra. Grattis Ida! ♥ (Irriterande fokus på porträttet dock, hej mösskärm liksom)
 
Har skopat glass och så där, stängt butiken tre dagar i rad. Varit toppenväder = mycket glassförsäljning, sena öppettider. Blir väldigt trött men det är okej, håller mig sysselsatt i alla fall. Även lyckats få lite riktig sommarkänsla med jordgubbar till frukost och lunch ute i gräset. Imorgon hoppas jag på okej väder så att man kan picknicka i trädgården. Fullt upp närmsta tre veckorna sen, ska varva jobb med festivaler med körkort. Får se hur det går...!
 
Har inte supermycket mer att säga. Bloggen känns rätt tråkig, vet ej vad jag ska skriva om. Blir mer minnesanteckningar till mig själv. Well well, har lite bilder på lager så blir väl att ta av dem bara... Nu ska jag se ett avsnitt av nån serie.

När Stora gatan stängdes av i Västerås


I tisdags tog min fina vän Anna studenten och jag satte mig på bussen till Västerås för att få vara med. Blev en solig och varm dag med en massa känslor, himla glad över att jag fick ta del av den!
Hanna. 20 år.
Au Pair i Toulouse för tillfället.