Ständigt i framtiden

Lagom stämningsfulla bilder från Huddinge och Älvsjö.
 
Förra veckan var typ livsomvälvande? Aldrig varit så aktiv så många dagar i sträck tror jag, så himla utmattande men väldigt roligt också förstås! Jag och min frans Charline kom bra överens och resten av gruppen var nice också, längtar till januari då vi ska dit! (Och gissa vem som är 18 då? ;D)
 
Imorgon är det matteprov. Jag har pluggat, men inte överdrivet mycket. Får se hur det går. Vill bara att det ska vara över så att det kan bli höstlov. Har inga storslagna planer för lovet men hoppas det blir mysigt och att jag hinner träffa alla jag vill samt ej stressa upp mig över skolarbete, jobb etc etc.
 
Fick en riktig humördipp idag, på vägen hem från skolan. Kändes som jag hade flera dagars gråt samlad i hela kroppen som bara ville ut. Stress över skolarbete, av saker jag borde göra, av hur jag borde vara, över att jag inte hade något att var stressad över (logic!) och bara allmänt missnöje med mig själv och världen. Känns bättre nu dock. Tror verkligen jag måste börja göra kreativa saker igen, typ sjunga mer, spela piano, skriva, dansa, fota, whatever! Träna vore väl bra också. Men det är just det behovet av att göra saker, stressen över att jag inte gör det, som är jobbigast ibland. Suck. 
 
Pepp på musik just nu i alla fall, upptäcker lite nya artister och stilar, mycket spännande! Ska utforska mer under lovet tror jag, har ni några tips så är ni välkomna att dela med er :) Kom ihÂg mig?
Hanna. 20 år.
Au Pair i Toulouse för tillfället.