Bullar och bitsår

Idag har jag varit så himla ledig. Inget plugg. Inget jobb. Har sovit, slösurfat, handlat, ätit, bakat och nu bloggar jag.Har varit stressad på sistone så var skönt att ta det lugnt. Imorgon är det aktivitet som gäller igen, ska ha fiskedamm för att tjäna pengar till klassen. Känns ganska kul ändå, trots att det inte blir sovmorgon!
 
Kanelbullens dag är det ju också, därav berget av kanelbullar ovan. Vi bakade med äppelmos och kanel, dock blev det mest deg deg deg. Anyways, Wille ovan mår lite sådär just nu, han blev biten i slagsmål i örat och på halsen och måste nu behandlas två gånger om dagen, äta penicillin och ha tratt i en vecka. Hoppas det läker! Jag är ju faktiskt uppvuxen med honom, 16 år i år. Gubben ♥
 
Ska försöka blogga lite igen, har inte rört kameran under hela september men tog ju upp den idag igen. Nästa vecka kommer en tjej från Frankrike bo här, så då blir det kanske svårt att blogga också, men har ju förhoppningsvis lite att berätta efter det! Ha're bra tills dess! :)Kom ihÂg mig?
Hanna. 20 år.
Au Pair i Toulouse för tillfället.