Don't you dare skip

 
Shuffle. Kör. 
 
(Är i en musikalisk identitetskris just nu men det är lite härligt på ett sätt)

Ständigt i framtiden

Lagom stämningsfulla bilder från Huddinge och Älvsjö.
 
Förra veckan var typ livsomvälvande? Aldrig varit så aktiv så många dagar i sträck tror jag, så himla utmattande men väldigt roligt också förstås! Jag och min frans Charline kom bra överens och resten av gruppen var nice också, längtar till januari då vi ska dit! (Och gissa vem som är 18 då? ;D)
 
Imorgon är det matteprov. Jag har pluggat, men inte överdrivet mycket. Får se hur det går. Vill bara att det ska vara över så att det kan bli höstlov. Har inga storslagna planer för lovet men hoppas det blir mysigt och att jag hinner träffa alla jag vill samt ej stressa upp mig över skolarbete, jobb etc etc.
 
Fick en riktig humördipp idag, på vägen hem från skolan. Kändes som jag hade flera dagars gråt samlad i hela kroppen som bara ville ut. Stress över skolarbete, av saker jag borde göra, av hur jag borde vara, över att jag inte hade något att var stressad över (logic!) och bara allmänt missnöje med mig själv och världen. Känns bättre nu dock. Tror verkligen jag måste börja göra kreativa saker igen, typ sjunga mer, spela piano, skriva, dansa, fota, whatever! Träna vore väl bra också. Men det är just det behovet av att göra saker, stressen över att jag inte gör det, som är jobbigast ibland. Suck. 
 
Pepp på musik just nu i alla fall, upptäcker lite nya artister och stilar, mycket spännande! Ska utforska mer under lovet tror jag, har ni några tips så är ni välkomna att dela med er :) 

Bullar och bitsår

Idag har jag varit så himla ledig. Inget plugg. Inget jobb. Har sovit, slösurfat, handlat, ätit, bakat och nu bloggar jag.Har varit stressad på sistone så var skönt att ta det lugnt. Imorgon är det aktivitet som gäller igen, ska ha fiskedamm för att tjäna pengar till klassen. Känns ganska kul ändå, trots att det inte blir sovmorgon!
 
Kanelbullens dag är det ju också, därav berget av kanelbullar ovan. Vi bakade med äppelmos och kanel, dock blev det mest deg deg deg. Anyways, Wille ovan mår lite sådär just nu, han blev biten i slagsmål i örat och på halsen och måste nu behandlas två gånger om dagen, äta penicillin och ha tratt i en vecka. Hoppas det läker! Jag är ju faktiskt uppvuxen med honom, 16 år i år. Gubben ♥
 
Ska försöka blogga lite igen, har inte rört kameran under hela september men tog ju upp den idag igen. Nästa vecka kommer en tjej från Frankrike bo här, så då blir det kanske svårt att blogga också, men har ju förhoppningsvis lite att berätta efter det! Ha're bra tills dess! :)
Hanna. 20 år.
Au Pair i Toulouse för tillfället.