Sista oktober första november

En mix av lite allt möjligt. Ville vara kreativ så lånade mammas kamera och dokumenterade fredagen, sista oktober och in på natten till första november. Var första gången jag gjorde halloween-pumpa, svårt men kul! Kanske skulle delat upp allt i olika videos men tyckte ändå det blev lite mysigt. Hittade också bästa bakgrundsmusiken på SoundCloud (Creative Commons I love you!)
 
Troye (aka min favorit av personer jag ej träffat) laddade upp en video häromdagen som också inspirerade mig och gjorde mig peppad att skapa mer, den är ganska amazing och ni kan se den här.
 

Alla helgons bukett

Bukett jag gjorde igår med vad jag hittade i trädgården. Fick i princip känna mig fram där ute, klockan var efter fem så såg ingenting.
 
Det är söndag. Imorgon är det måndag. Höstlovet är inne på sitt sista dygn och det känns väl okej ändå. Höstlovet har kommit att bli mitt favoritlov tror jag, kommer alltid precis när en behöver det som mest och ger en möjlighet att mysa inomhus, träffa människor en inte riktigt hunnit med och äta goda frukostar varje dag. Nyss gjorde jag till exempel min bästa äggröra någonsin. Har också lyssnat massor på musik och så filmade jag stora delar av fredagen. Håller på att klippa ihop just nu, men hann bara typ 1 minut och 40 sekunder på typ två timmar igår, så tar en stund. Är roligt dock, får känna mig kreativ!
 
Känner mig just nu tillräckligt avstressad för att blogga också, så det är nice. Kände mig fridfull igår, på allhelgonadagen. Tände massa ljus och lyktor och spred ut i trädgården och så gick jag och Tuva och hälsade på mormors gravsten. Var så fint där, hundratals ljus som brann och lös upp den annars kolsvarta kvällen. Väldigt fin tradition, allhelgona.
Hanna. 20 år.
Au Pair i Toulouse för tillfället.