Scenarmén och problemhy

Två inlägg på en kväll, kände bara för att dela upp dem. Det förra fick bli bilder och här kommer lite tankar.
Mycket bättre dag idag, i alla fall började det kännas bättre efter lunchen, för på matten fattade jag ÄNTLIGEN hur olika talsystem funkar, något jag försökt första i grundskolan men aldrig greppat, så det kändes bra. Sen hade jag ju tänkt besöka The Body Shop efter skolan, men stannade kvar med Scenarmén istället, och några härliga människor i den! Vi lekte lite, fikade, övade fotoposer och sedan fick vi fotas till skolkatalogen. Taggad på den! :)
 
 
Scenarmén är verkligen härlig, vet inte om jag riktigt förklarat den förut men den är en av skolans många föreningar, den största tror jag, och medlemmarna sätter upp en musikal varje år. Man kan sjunga, dansa, spela teater elelr stå bakom scenen och jobba med regi, PR, kostym eller musik, så det finns något för alla! Föreningen är helt elevdriven vilket gör att krävs ett visst engagemang för att hålla igång den, men det verkar funka bra! Man blir ju delaktig på ett helt annat sätt än på t.ex. À la carte-teatern, då man har en anställd vuxen som instruerar en i allt man gör. Saknar dock lite teatern och även dansen, samt musiken på Södertörn. På Globala finns ju inte mycket sånt musikaliskt och estetiskt (utöver bild och film-ämnen), så då blir Scenarmén räddningen!
 
Min hy är kaos just nu förresten, vet inte vad jag ska göra med den, för den är liksom både fet och känslig samtidigt? Har fått som typ eksem eller något runt ögonen, hm. Antar att kyla + smink + stadsluft (+ lite tårar) inte är någon bra kombo. Får fråga om hjälp imorgon på kroppsbutiken (tröttnade på att upprepa mig). Känns som jag är den enda med såhär mycket finnar i min klass just nu haha...
 
Vet inte om jag ska låta bloggen bli lite mer såhär personlig och inte så korrekt och snygg, utan mer privata jag. Det är ju ändå inte så många som läser så varför inte?

Tre från början på hösten

Första frosten i natt! Kyla, mörker och sprakande färger; älskar höstens början!
 
Hade med kameran till skolan idag, knäppte några bilder på hemvägen. Känns konstigt att skriva på min egna dator, den är så klumpig jämfört med Macen! Men det har sina fördelar, typ Photoshop... La på vinjettering på de här bilderra förresten, var länge sen :) Minskade dessutom exponeringen istället för att ljusa upp bilderna som jag alltid brukar behöva göra, ändå känns de lite för ljusa... Well well.

Kvällsbabbel

Är så himla trött hela tiden. Stressar över vårt projekt och pluggar bara lite halvdant. Får dåligt samvete när jag sitter vid datorn, ändå blir det några timmar om dagen. Har lyckats jogga idag i alla fall, drygt 6 och en halv kilometer. Vet inte ens om det är bra men det är i alla fall lite mer än vad jag brukar springa. Jobbigt var det också, tog över en timme för mig att komma iväg bara för jag gick omrking och letade ursäkter för att slippa. Fanns det inga bra.
 
Nej det här blev inget glatt inlägg, men känner mig inte på topp heller. Längtar till helgen och också till att besöka The Body Shop efter skolan, min nya favoritbutik som jag har 100kr att handla för och också 20% rabatt så det är bra! Mycket som behöver inhandlas nu, nya skor, kläder, smink... Bläh. Har börjat tycka konsumering är så jobbigt, känns som inte kan handla något alls med rent samvete. Antar att det är baksidan med att börja fundera kring hur varorna produceras...
 
Oj nu missar jag New Girl, inlägget får vara slut här hejhej!
Hanna. 20 år.
Au Pair i Toulouse för tillfället.