Framtid

Bild från förra veckan, mitt i vitsippshavet. (Uppsatt lugg, saknar min panna ibland!)
 
Halloj!
Halvvägs in i maj, vilket betyder att världen blommar och att det är mindre än en månad kvar till sommarlov. Mindre än 30 dagar kvar som en del av 9MD. Bara några veckor kvar i Södertörn. SJUKT! Jag är grymt taggad på sommaren, men samtidigt så himla ledsen över att den här tiden snart är slut. Skolan som varit mitt andra hem i nästan fyra år kommer inte att vara det längre, och klassen kommer att splittras. *Låååång Hanna-suck*
 
Jag har slutligen bestämt mig inför gymnasiet i alla fall. Globala blir det. Det känns fortfarande inte helt självklart, att välja bort en estet-linje liksom, men nu blir det så. Jag tror verkligen att jag kommer trivas jättebra, det gör jag. Och jag kommer ju fortsätta dansa på fritiden och också gå med i Scenarmén de har där på skolan, så det blir nog bra! Det som till slut avgjorde mitt val var att jag tror jag har större chans att bli "en del av gruppen" på globala, eftersom jag tror att studiemotivationen på Kulturama inte riktigt är på topp. Globala har också ett bättre läge, troligen bättre mat och verkar bara allmänt vara en väldigt bra skola. Dessutom vill jag läsa franska, vilket jag gör automatiskt om jag går samhälle. Har ju en liten plan om att dra till Frankrike efter gymnasiet, vill verkligen lära mig!
 
Det som händer närmast här nu är annars att jag ska ha de sista nationella i skolan. Matte imorgon och sen är det bara franskan kvar. Ohyesss! I helgen är det dansuppvisningar och Eurovision, som jag ska kolla på hos Karro i samband med hennes födelsedag, vi blir i princip alla tjejer i klassen och ska klä ut oss också, borde bli rätt awesome! Lite mer skolgrejer händer, balen, avslutningen. Sen ska jag sommarjobba, eller feriepraktisera kanske man säger, inom kommunen på ett fritids. Blir mitt första jobb med lön, känns rätt fett och är taggad på det! Tre veckor ska jag göra det i alla fall, sen har jag inte så mycket planer för resten av sommaren. Finns inga resor planerade (som vanligt) men ska väl åka till Ryd en sväng, kanske Finland. Jag vill verkligen åka till något nytt ställe dock, så får se om jag gör något av det.
 
Tittar man väldigt kort in i framtiden så ska jag efter publiceringen av det här inlägget titta på en video. Det har blivit min nya hobby, spenderar mycket tid på youtube nu för tiden. Finns så otroligt mycket roligt där! Kanske gör ett inlägg om mina favoriter, om det är någe kul? Får se :)
 
Ha en fortsatt trevlig kväll, puss och kram på er! ♥Kom ihÂg mig?
Hanna. 20 år.
Au Pair i Toulouse för tillfället.