Fjädrar och vårkänslor

 
Påsken förra året.
 
Fri från allt i över en vecka, känns bra. Dansen kommer jag sakna lite men är också lite skönt att slippa... Särskilt nu när jag gått och blivit förkyld också!
Åker till Ryd imorgon och stannar där till tisdag, ska träffa farmor och farfar min faster och farbror (heter det så om han är ingift?) och alla fina kusiner som jag inte sett sen i julas! Mina kusiner har jag faktiskt inte sett alla tre på en gång på nästan ett år nu, de är alltid ute på äventyr minsann ;)
Den här korta veckan har varit lite blandad, hann med två prov och olika omdömen och betyg, deppade igår men idag kändes bättre och våren tittar förbi då och då. Invigde min nygamla jacka idag, den jag fyndade på Myrorna i Västerås! Har dammsugit halva huset och försökte mig även på att baka rulltårta, tänkte att man kunde ta med det till Ryd och bjuda på men HAHA det får nog bara bli familjen. Vackrare bakverk har man nog sett... Håller på att bränna lite dvder nu och så packar jag, nästan i alla fall.
 
Glad påsk på er!

Prov hit och dit

Yoyo.
Hälften av mina antagningsprov är avklarade! Det första, sång på Viktor Rydberg gick inte någevidare bra alls, kändes riktigt jobbigt faktiskt. Var dock på Kulturama idag för sång/teaterprov och dansprov, för musikalprofilen, och det gick skitbra! Både sången och monologen satt och dansen var hur kul som helst. Kanske börjar där till hösten? Ska bli spännande att få poängen i alla fall :)
 
Annars har jag känt mig ganska stressad den här veckan. Matteprovet gick inte toppenbra, fick för första gången riktig panik av en uppgift, kände bara shit jag kan inte. Det är klart att jag fått frågor på prov förut som jag inte kunnat, men har inte känts så obehagligt som det gjorde igår. Vet inte vad det var, men kändes verkligen sjukt jobbigt. Har kommit igång lite med kemi-plugget i alla fall, äntligen.
 
Nu lyssnar jag på bra musik, Hurts nya album Exile. Har lyssnat massa på Loreen också, grym röst, grym människa. In direkt på min 2013-lista! :)
 
Är riktigt trött faktiskt, vaknade ju sex imorse ändå. Blir nog en tidig kväll, ska kanske påbörja läsningen av andra boken av Torka aldrig tårar utan handskar; Sjukdomen. Jobbigt, men ack så bra.

Stay - Taryn Southern & Andy Lange (Rihanna cover)

Fin version sådära. Vill man ha lite mer trummor får man kolla in den andra på Andy Langes kanal.
Hanna. 20 år.
Au Pair i Toulouse för tillfället.